myszka, klawiatura... w czym problem tkwi

Mam taki problemi, mianowicie: kupilem sobie zestaw Myszka + Klawiatura MicrosoftMultimediaKeybord i od tego czasu cos dziwnego dzieje sie. Jest tak: pisze sobie np na czacie i po chwili tak ja by mi sie przelaczalo okienko a dokladnie robi sie nieaktywne i pisze w kosmos, o co tu chodzi, dzieje sie tak co pare minut, zazwyczaj w internet exploler. Troche to wkurza. co moze pyc tego wina? sterowniki?

Odpowiedzi: 4

jave mam chyba najnowsza, ok jak mowicie ze to czt to ok
MiNos
Dodano
15.01.2004 14:25:48
nie ma sie co martwic moim zdaniem. Oba ten czaty na onecie i w polczacie i inne, napisane sa w javie. Moze tu tkwi problem wgraj sobie najnowsza jave i zobacz pozniej efekty, jesli problem bedzie sie powtarzal to nie wiń sprzetu tylko czat :)
pzd.
special
Dodano
15.01.2004 14:14:07
bardziej chodzi mi tu o www.polchat.pl bo sprawdzalem na onecie i tam wszystko chyba bylo ok ale jak mowisz ze to od ich strony to ok, bo juz mslalem ze nawala cos ten nowy sprzet
MiNos
Dodano
15.01.2004 12:38:14
jesli to tylko dzieje sie na cz@cie w Onecie to daj sobie spokój, wszystko jest OK. Mnie się nieraz teź takie cos zdarza kiedy na nim siedze. Pewno administartorzy czatu coś znowu modyfikują... i psują...
pzd. :)
special
Dodano
15.01.2004 11:05:14
MiNos
Dodano:
15.01.2004 10:22:27
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1