myszka, klawiatura... w czym problem tkwi
Mam taki problemi, mianowicie: kupilem sobie zestaw Myszka + Klawiatura MicrosoftMultimediaKeybord i od tego czasu cos dziwnego dzieje sie. Jest tak: pisze sobie np na czacie i po chwili tak ja by mi sie przelaczalo okienko a dokladnie robi sie nieaktywne i pisze w kosmos, o co tu chodzi, dzieje sie tak co pare minut, zazwyczaj w internet exploler. Troche to wkurza. co moze pyc tego wina? sterowniki?
Odpowiedzi: 4
jave mam chyba najnowsza, ok jak mowicie ze to czt to ok
nie ma sie co martwic moim zdaniem. Oba ten czaty na onecie i w polczacie i inne, napisane sa w javie. Moze tu tkwi problem wgraj sobie najnowsza jave i zobacz pozniej efekty, jesli problem bedzie sie powtarzal to nie wiń sprzetu tylko czat :)
pzd.
pzd.
bardziej chodzi mi tu o www.polchat.pl bo sprawdzalem na onecie i tam wszystko chyba bylo ok ale jak mowisz ze to od ich strony to ok, bo juz mslalem ze nawala cos ten nowy sprzet
jesli to tylko dzieje sie na cz@cie w Onecie to daj sobie spokój, wszystko jest OK. Mnie się nieraz teź takie cos zdarza kiedy na nim siedze. Pewno administartorzy czatu coś znowu modyfikują... i psują...
pzd. :)
pzd. :)
Strona 1 / 1