myszka inaczej :)
Witam
mam taki problem, czy zna ktos taki program ktory zmienia na odwrot myszke. Tzn. jak jade w lewo zeby szla w prawo i odwrotnie tak samo z gora i dolem?
Prosze o pomoc
mam taki problem, czy zna ktos taki program ktory zmienia na odwrot myszke. Tzn. jak jade w lewo zeby szla w prawo i odwrotnie tak samo z gora i dolem?
Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 4
nie moge tego znalesc, a szukalem juz w wielu miejscach moze jakis screen albo szczegolowa lokalizacja??
Jeźeli nie masz sterowników od swojej myszki zainstalowanych to powinieneś mieć coś takiego jak test z takim balonikiem (nie pamietam dokładnie bo uźywam sterów logitecha). NO i w teście dajesz odwrotnie niź trzeba;)
Nie daje głowy czy to jest w XP bo nigdy nie sprawdzałem .Ale skoro w 98 bylo to tu tym bardziej.
Nie daje głowy czy to jest w XP bo nigdy nie sprawdzałem .Ale skoro w 98 bylo to tu tym bardziej.
moze kolega powie gdzie dokladniej mam tam szukac odwrotnych ustawien myszki? nie chodzi tu o prawo i leworecznych. Nie jestem tez takim debilem zebym tam nie sprawdzil w pierwszej kolejnosci
Ustawienia/Panel Sterowania/Mysz polecam ten program:D
Strona 1 / 1