mysz optyczna się nie wyłącza?
Witam.
Jestem lama. Pytanko mam takie:
Kupilem sobie mysz a4tech'a. Optyczną oczywiscie. Po wyłączeniu kompa laser [to czerwone zamiast kulki :shock: świeci dalej]. Tak powinno być a jeźeli nie to co robić. Jeźeli tak to ile to prądu je? Mówiłem, źe lamer :D. Pozdro
Jestem lama. Pytanko mam takie:
Kupilem sobie mysz a4tech'a. Optyczną oczywiscie. Po wyłączeniu kompa laser [to czerwone zamiast kulki :shock: świeci dalej]. Tak powinno być a jeźeli nie to co robić. Jeźeli tak to ile to prądu je? Mówiłem, źe lamer :D. Pozdro
Odpowiedzi: 5
sorki, źe temat znów na górze ale wtedy ktoś odpowie :p
Witam, mam ten sam problem.
Czy ktoś moźe mi napisać, gdzie dokładnie w biosie znajduje sie ta opcja, nie moge jej znalezc choc szukalem dosyc wnikliwie. Moźe jej poprostu u mnie nie ma (płyta PROCOMP BVD2A–juź dosyć stara), nie ma takźe źadnych informacji, gdzie ewentualnie musiałbym przestawić zworke na płycie głównej.
Czy ktoś moźe mi napisać, gdzie dokładnie w biosie znajduje sie ta opcja, nie moge jej znalezc choc szukalem dosyc wnikliwie. Moźe jej poprostu u mnie nie ma (płyta PROCOMP BVD2A–juź dosyć stara), nie ma takźe źadnych informacji, gdzie ewentualnie musiałbym przestawić zworke na płycie głównej.
Prądu to zuźywa prawie nic,kilka miliamperów.Dla zasilacza pobór niezauwaźalny.Jęśli nie chcesz aby świeciła po wyłączeniu komputera (zamknięcie systemu) to wyłącz listwę zasilającą.Być moźe masz na płycie głownej zworkę przestawioną na +5VBS czyli uruchomienie komputera przyciskiem myszy.Zmienia się to w BIOSIE.Powinno być w instrukcji do płyty głównej...
ile to je prądu? :roll:
duźo to je prądu jeśli się nie wyłączy?
Strona 1 / 1