Mysz optyczna problem......

Mysz(trust firmY) zacina się,zwalnia w przypadku poruszania się ze wklikniętym przyciskiem równocześnie w tym samym momęcie.Instalując sterowniki do karty grafiki polepszłyły sprawnoś kordynacji myszy głównie w grach, ale problem nie znikł, Czy to nie jest
przypadkiem jakieś uszkodzenienie??

Odpowiedzi: 13

Salio, przyjdź do mnie jutro to zobaczymy :–)
Darkone
Dodano
15.10.2005 23:12:17
Ta sprawdz ta mysz swoja na jakims innym kompie, jesli bedzie sie zachowywac tak samo to mozliwe ze po prostu mysz jst uszkodzona... A jesli bedzie dzialac dobrze, to problemu nalezy szukac w twoim kompie, soft, sprzet...
mettal
Dodano
15.10.2005 12:35:10
miałem kiedś mysz zwykło i niebyło tam takiego problemu
Salio
Dodano
15.10.2005 12:30:31
Salio a sprawdzales ta mysz na innym kompie czy dziala normalnie? Mozesz tez sprawdzic inna mysz na swoim kompie.
mettal
Dodano
15.10.2005 09:41:35
mysz przewodowa, działa dobrze w momecie bez dłuzszego naciskania, a podkładka w tym nie przezkadza
Salio
Dodano
15.10.2005 03:29:45
mettal:
Darkone:
Jaką masz podkładke pod mysz ? skoro optyczna dobrze by było jakby była czarna i z gumy [albo czegoś podobnego, ja taką mam :P]

Ja mam mysz optyczna i w ogole nie mam podkladki, wiec mysz nie ma prawa w ogole dzialac ?

Klega wyraznie napisal ze mysz przycina sie gdy podczas ruchu jest wcisniety, ktorys z klawiszy. Za dzialanie klawiszy tez odpowiada podkladka ?

Teź mam mysz optyczną, i ja bez podkładki nie moge się obejść bo jak np rusze w prawo to lata po całym monitorze jak naćpana. Pozatym nie napisałem ci źe nie ma prawa działać.

Ps. drugi post w którym mam wraźenie ze mnie naskakujesz, jak masz zamiar napisać cos to na PM prosze.

pzdr.
Darkone
Dodano
14.10.2005 15:48:09
Darkone:
Jaką masz podkładke pod mysz ? skoro optyczna dobrze by było jakby była czarna i z gumy [albo czegoś podobnego, ja taką mam :P]

Ja mam mysz optyczna i w ogole nie mam podkladki, wiec mysz nie ma prawa w ogole dzialac ?

Klega wyraznie napisal ze mysz przycina sie gdy podczas ruchu jest wcisniety, ktorys z klawiszy. Za dzialanie klawiszy tez odpowiada podkladka ?
mettal
Dodano
14.10.2005 15:32:51
Darkone
Dodano
14.10.2005 15:28:58
Sprawdź co pracuje w tle jakaś aktualizacja lub inne procesy one ci tną prace myszy zajętość procesora :)
i coś jeszcze sprawdź proces Hardware interrupts czy czasem nie zajmuje ci 20% jak tak to popraw kontakty prądowe na HDD,CD tym tak to sie objawia nie moźe im przydzielic przerywań i tak w koło a mysz tnie płyta w napędzie :?
Brzęczki
Dodano
01.10.2005 15:44:03
Sprawdź co pracuje w tle jakaś aktualizacja lub inne procesy one ci tną prace myszy zajętość procesora :)
i coś jeszcze sprawdź proces Hardware interrupts czy czasem nie zajmuje ci 20% jak tak to popraw kontakty prądowe na HDD,CD tym tak to sie objawia nie moźe im przydzielic przerywań i tak w koło a mysz tnie płyta w napędzie :?
Brzęczki
Dodano
Brzęczki
Dodano
Brzęczki
Dodano
A mysz, jaka przewodowa, bezprzewodowa ?
mettal
Dodano
24.09.2005 12:17:53
Salio
Dodano:
24.09.2005 02:55:04
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1