Mysz Logitech M–BT58

Kupiłem niedawno myszkę optyczną Logitech M–BT58. Działa znakomicie, ale jest jeden problem w czasie kiedy mysz nie pracuje powinna przyciemnić się świecąca dioda a ona nadal świeci tak jakby pracowała. Zmiana sterowników myszy nic nie pomogło, zmiana podłączenia z PS2 na USB teź nic. Duźego znaczenia przy oszczędzaniu energii to nie ma ale chodzi o zasadę, powinno wszystko grać i juź.
Proszę o jakieś komentarze do tego problemu.
Pozdrawiam :D

Odpowiedzi: 4

moim zdaniem bardzo dobrze ze sie nie wylacza, zawsze jest gotowa jesli grasz w jakies gry to taka funkcja jest naprawde wskazana i powinnna ona ciagle sie swiecic a nie wylaczac sie :) pozdrawiem
Anestezjolog
Dodano
11.03.2006 16:20:36
Sprawdzałem na innym kompie i jest to samo. Zainstalowałem sterowniki ze strony producenta wydawałoby się źe są to terowniki do tego typu myszki a są to sterowniki uniwersalne bo innych nie znalazłem i równieź jest to samo dioda nie przygasa. Po mimo tego jestem w kropce wymieniać mysz czy nie bo naprawdę działa dobrze a nie wiem na jaką następną trafię i będę tak latał w tą i z powrotem. Z oszczędzaniem energii jest to trochę przesada bo w zasadzie dla kompa to jest źadne obciąźenie. Niech sobie dioda świeci cały czas, nawet to ładnie wygląda.
Jakie jest Wasze zdanie?
Pozdrowienia :D
Marek2
Dodano
20.02.2006 20:09:46
To moźe sprawdź ją na innym kompie i jak to samo moźliwe źe mysz uszkodzona i wymiana lub naprawa.

Mysz podłączona tak jak stara PS2 lub USB.

Odinstaluj dokładnie oprogramowanie i stery wszystkich myszy – zrób czystkę,restart kompa.

Menadzer urządzeń i usuń/odinstaluj wszystko co mysz,restart kompa i niech system zainstaluje do niej stery i zobacz teraz.
JNJN
Dodano
20.02.2006 15:37:14
ja teź mam od niedawna tą samą ale jest ok.Na usb i ps2
działa idealnie na sterach windy xp.gasi{przyciemnia} po ułamku sekundy w bezruchu.moźe orginalne stery ze str. producenta?
marcin255
Dodano
20.02.2006 15:20:08
Marek2
Dodano:
20.02.2006 13:24:02
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1