Muzyczka do snu.

Wlaczcie to sobie do snu...
Usypiajace...

http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html
:P

Odpowiedzi: 9

uszatek nie przesadzasz ? napisales dopiero 3 posty i w kazdych trzech sie o cos rzucasz :roll:
gieras
Dodano
10.02.2005 08:01:44
Mrówek:
Zresztą Tire–a rozpoznam na kilometr... I mam prośbę – pisz pod swoim nickiem, jak prawdziwy facet, a nie twórz co chwile nowego jak tchórz. Kaźdy na tym forum ciebie rozpozna, więc twoje sztuczki zdają się na nic.
Aha.. i precz ode mnie. To czym się zajmuję powinno cię obchodzić jak zeszłoroczny śnieg.

Po co te nerwy fanie kocich mek, pozniej zasnac nie bedziesz mogl i nawet Metalica nie pomoze :lol: Co do tire to blad dlugowłosy mistrzu. Jego rowniez bardzo szanuje, na rowni z toba, nawet bardziej :P
Sorry, ze nie na temat, ale kiedy bede mogl ponownie wpasc do ciebie na forum, mam kilka pytan na ktore nie raczyles mi odpowiedziec z ADMINISTRATOREM KIETKIEM.
Jakies masz sugestie to pisz do mnie na PM nie oczerniaj nie winnych osob.
Mis_Uszatek
Dodano
10.02.2005 04:21:17
To moja sprawa czego słucham, jak się ubieram i co robię. Tobie nic do tego.
Kotów nie zabijam, ale wierzę, źe kultury... a raczej tolerancji ci brakuje.

Mike Oldfield – teź lubię jego muzykę. Ponadto lubię Star One oraz całą twórczość Arjen Anthonego Lucassen–a.
Porcupine Tree.. jestem pewien, źe nie słyszałeś o tym progresywnym zespole.. W końcu ty jesteś największym "światowcem" :D Zespół ten jest bardzo dobry :D

Jak widzisz nie tylko słucham Metalu. Moźe drzwiczki się teraz tobie otworzyły? :P

P.S. Ale z pewnością rodzina wpłynęła na twój brak tolerancji.. i nie powiem czego jeszcze :?

Zresztą Tire–a rozpoznam na kilometr... I mam prośbę – pisz pod swoim nickiem, jak prawdziwy facet, a nie twórz co chwile nowego jak tchórz. Kaźdy na tym forum ciebie rozpozna, więc twoje sztuczki zdają się na nic.
Aha.. i precz ode mnie. To czym się zajmuję powinno cię obchodzić jak zeszłoroczny śnieg.

Mis_Uszatek:

Jeśli ktos zazdrości bicia serca ukochanej to musi byc niezły kozak w tych sprawach.

Nie zazdroszczę. Czyzbyś nie zrozumiał satyry? czy wszystko trzeba wbijać ci do głowy Tire? :P
Mrówek
Dodano
10.02.2005 03:57:43
Na dobranoc tylko muzyka Mike Oldfielda. Rano budzisz sie wyspany i pelen energi do zycia.
http://www.mikeoldfield.com/

I nie ma mowy o zabijaniu kotów, ta muzyka tak nie wplywa na czlowieka :P Panie mrowek.
Mis_Uszatek
Dodano
10.02.2005 03:49:56
Mrówek:
Najlepszą muzyką dla moich uszu jest bicie serca mojej ukochanej.Heh.. mam trochę inny gust
Do snu zapuszczam sobię Sepulture, Death, Ektomorfa lub Marduka... gdy juz na prawdę muszę się zmusić do snu to Metallica wchodzi do gry
Romantyk :P... i farciarz :P

Super muzyka do snu, tylko pozazdroscic gustu :P
W lato tez chodzi pewnie na czarno ubrany i wlosy raz na 3 tygodnie myjesz, bo nie ma to jak pióra proste az do pasa, nie daj Bog, aby pojawił sie choc jeden loczek.
Koty tez zabijasz bo to taka moda w kregu fanow czarnej muzyki :P
Jeśli ktos zazdrości bicia serca ukochanej to musi byc niezły kozak w tych sprawach. Moze najwyzszy czas wyjsc z domu i ukochane wirusy zostawic w spokoju, a zapozanc dzwiewczyne no moze byc i chłopak, jestes znany z innego gustu.
Mis_Uszatek
Dodano
10.02.2005 03:43:43
Jonny Bravo:
Najlepszą muzyką dla moich uszu jest bicie serca mojej ukochanej.

Romantyk :P... i farciarz :P
Mrówek
Dodano
10.02.2005 02:29:33
Najlepszą muzyką dla moich uszu jest bicie serca mojej ukochanej.
Jonny Bravo
Dodano
09.02.2005 23:34:48
Heh.. mam trochę inny gust :P
Do snu zapuszczam sobię Sepulture, Death, Ektomorfa lub Marduka... gdy juz na prawdę muszę się zmusić do snu to Metallica wchodzi do gry :P
Mrówek
Dodano
09.02.2005 22:30:28
dosyc to stare, ale ciekawe :wink:
gieras
Dodano
09.02.2005 22:16:09
Ivaho
Dodano:
09.02.2005 22:02:31
Komentarzy:
9