muvo v200

witam! mam pewien problem z odtwarzaczem mp3 creative muvo v200. do tej pory sprawowal sie bez zastzrezen, od dzis mam z nim problem- gdy proboje go wlaczyc od razu sie wylacza, wyswietlacz sie wlacza wiec wiem ze cos tam zalacza ale po chwili odtwarzacz sam sie wylacza, przy podlaczaniu go do komputera, zawiesza mi sie od razu okienko i nie moge nawet wejsc w odtwarzacz chocby zeby usunac pliki na nim, na gwarancji niestety juz nie jest, orientujecie sie moze co sie stalo? lub ile ewenutalnie kosztowalaby naprawa? z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam!

Odpowiedzi: 5

Wracając do posta Ukeya spróbuj jednak sformatować i po formacie zmienić firmware. Poniżej instrukcja z jednej ze stron [code] Requirements: * Microsoft® Windows® XP, Windows 2000, Windows Millennium Edition or Windows 98 Second Edition (SE) * Available USB port (version 1.1 or higher) * Creative MuVo V200 player * For Windows 98 SE only: Creative Mass Storage drivers 1.07.00.250 or later, available from the Installation CD or the Internet Notes: * This firmware upgrade only works with Creative MuVo V200 players. Do not install this upgrade for other players. * You will lose all content in your player when you install the firmware. Back up any audio or data files in your player to your computer before upgrading the firmware. * To install this firmware upgrade, do the following: 1. Download the MuVoV200_PCFW_LF_1_10_04.exe file into your local hard disk. 2. Connect your player to your computer. 3. Double-click the firmware upgrade file. 4. When prompted to set your player in Recovery mode, disconnect your player from your computer. 5. Press and hold the Play button while connecting your player to your computer's USB port. 6. Continue to hold the Play button for about ten seconds after connecting your player to your computer. 7. Release the Play button when the Find New Hardware dialog box appears on the computer screen. 8. Follow the instructions on the screen to install recovery drivers for your player. 9. Double-click the firmware upgrade file and follow the instructions on the screen [/code]
Endrju
Dodano
03.04.2008 18:23:04
tak, na pewno wpisalam dobra literke, wpisywalam tak jak polecales G: /FS:FAT, teraz juz w ogole komputer mi go nie wyrywa ale i tak chyba kupie nowe mp3 z wieksza pojemnoscia:) dziekuje za pomoc!
scarlett_o'hara
Dodano
03.04.2008 11:46:24
tez mam MuVo V200 1GB. Moze zmien softa ? Jest duzo stron opisujacych jak to zrobic.. wzasadzie to program wszystko robi:]
Ukey
Dodano
02.04.2008 17:19:35
cmd pokazuje mi ze parametr jest nieprawidlowy. ale thx anyway:)
scarlett_o'hara
Dodano
02.04.2008 11:52:34
  • Endrju 03.04.2008 09:56:00

[quote=scarlett_o'hara]cmd pokazuje mi ze parametr jest nieprawidlowy. ale thx anyway:)[/quote] litera pendriva właściwa? napisz dokładnie składnię polecenia które wpisałaś w cmd. możesz tez spróbować format X: /q

Rozumiem, że zasilanie było sprawdzane i jest ok. Jeśli w grę wchodzi utrata zapisanych danych to proponuję sformatowanie pendriva. Gdyby się już wieszał po kliknięciu PPM na ikonie napędu spróbuj to zrobić z wiersza poleceń wpisując format X: /FS:FAT, gdzie X to litera napędu przypisana do pendriva.
Endrju
Dodano
02.04.2008 09:48:40
scarlett_o'hara
Dodano:
02.04.2008 01:39:33
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1