multi player i PIRATY
chciałem zapytać czy moźna grać w gry pirackie w trybie multi bo bodobno nie
Odpowiedzi: 19
Pawek:SLAY3R::wink: na dwie klawiatury działam, takie rozdwojenie jaźni. To tak jakby było nas dwóch :mrgreen:
To niemozliwe, bo serwer wywali, źe nie mozna pisac jednego postu tak szybko po drugim, wiem bo juz tak nie raz miałem :wink: :mrgreen:
A co próbowałeś pisać posty tak szybko jak SLAY3ER :?: To jest fizycznie niemoźliwe :mrgreen:
SLAY3R::wink: na dwie klawiatury działam, takie rozdwojenie jaźni. To tak jakby było nas dwóch :mrgreen:
To niemozliwe, bo serwer wywali, źe nie mozna pisac jednego postu tak szybko po drugim, wiem bo juz tak nie raz miałem :wink: :mrgreen:
najlepiej grac w D3 LoD sciagasz patch 1.09d i netgames z www.twierdza.realm.com wpisujesz adres serveru i nawet cie nie wykryja :wink:
jak doinstalujesz takie jedno cudeńko to pasz na pulpicie 2 nowe ikonki jedna do wara3 a druga do FT klikasz np. w tą do FT otwiera ci się gra klikasz na lupkę i ustalasz na jakim chcesz grać one są tam gdzie się ustala kontynent. Jak byś chciał jakieś szczegóły to pisz
a skąd wiadomo czy to serwer piracki czy nie ????
SLAY3R:Zygo:Na pirackim Warcrafcie 3 i FT moźesz grać przez BNet po małym spatchowaniu i doinstalowaniu jednej rzeczy.
Ale i tak po jakimś czasie to wykryją i wywalą z serwera.
Jak się gra na pirackich servach to nie wywalają bo są one specjanie do tego zrobione źeby grali na nich piratowcy :wink:
a czy na piracie w Red Alerta 2 lub Yuri's Revenge mozna ciachnąc na necie??
w mohaa i dodatki moźesz grać bez problemów w sieci, poza tym w No one lives forever /chyba sie tak jakoś pisze/ teź moźna ciurlać, w Soldier of fortune równieź. Wiem bo grałem, nikt z serwerów nie wywali, powodzenia. Aha, ja osobiście proponuję ci mohaa bo jest masę serwerów na sieci, tylko do v. 1.11. :D :D :D :D
To tak jak w Matrixe , gdy do niegio wejdziesz to po jakims czasie masz kłopoty z agentami .
Zygo:Na pirackim Warcrafcie 3 i FT moźesz grać przez BNet po małym spatchowaniu i doinstalowaniu jednej rzeczy.
Zygo:Na pirackim Warcrafcie 3 i FT moźesz grać przez BNet po małym spatchowaniu i doinstalowaniu jednej rzeczy.
Na pirackim Warcrafcie 3 i FT moźesz grać przez BNet po małym spatchowaniu i doinstalowaniu jednej rzeczy.
Na pirackim Warcrafcie 3 i FT moźesz grać przez BNet po małym spatchowaniu i doinstalowaniu jednej rzeczy.
SLAY3R i LiptonX chciałem zaznaczyć źe ten post nie jest o tym jak kt szybko pisz czy ile pisz tylko o graniu w multiplayer.
:evil: :evil:
:evil: :evil:
Czlowieku a skad ty masz pirackie gry, co to wogule znaczy :). Ja zawsze kupuje orginalne gry na bazarze :P.
SLAY3R:Wogóle nie mam monitora, stosuję bezpośrednie połączenie ala matrix :)
i dziwic sie ze tak posty szybko tworzy !
zreszta ja zawsze wiedzialem ze jestesmy w Matrixie :lol:
Wogóle nie mam monitora, stosuję bezpośrednie połączenie ala matrix :)
Oj to musimy uwaźać bo moźesz dać dwa bany naraz :D
I musisz mieć dwa monitory lub jakąś duźą plasme .
I musisz mieć dwa monitory lub jakąś duźą plasme .
:wink: na dwie klawiatury działam, takie rozdwojenie jaźni. To tak jakby było nas dwóch :mrgreen:
Strona 1 / 1