Mulace sie strony internetowe ????
witam mam problema od 2 dni strasznie muli mi sie net a dokladniej strony internetowe ja sciagam plik to mam 70 kilo i wiecej na mule i torencie rowniez po 50 – 60 kilo a na stronach internetowych mam po 5 kilo max najczesciej 1.5 – 3 kilo czy wam rowniez tak sie muli net na stronach internetowych (wp,interia) ???? moje lacze to neo+ nie dzielona
wylaczenie progsow p2p nic nie daje zreszta kiedys mialem w tle kaze , mula i torrenta i nigdy nie mulilo sie a teraz mnie szlak trafia jak wp otwiera sie minute aha i czesto dlugo sie laczy z serwerem czy mozna cos zrobic z tym fantem ???
dzieki pozdrawiam
wylaczenie progsow p2p nic nie daje zreszta kiedys mialem w tle kaze , mula i torrenta i nigdy nie mulilo sie a teraz mnie szlak trafia jak wp otwiera sie minute aha i czesto dlugo sie laczy z serwerem czy mozna cos zrobic z tym fantem ???
dzieki pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
a moze bys tak po prostu przeskanowal system jakims programem antywirusowym, antytrojanami i anyspywarami. podejrzewam, ze jakies gowno zabiera ci spora czesc pasma. jesli chodzi o mtu to odpowiedz znajdziesz na www.neostrada.info
Ja uźywam MyIE2 v: 0.9.26.33 PL, śmiga jak błyskawica. Polecam, naprawdę zapomniałem juź o IE6 :wink:
Anonymous:jesli urzywasz IE to zmien np. na Netscape lub Opera. Mialem te sam problem,zmienilem przegladarke i problem znikl.
Się nie dziwię, źe tak samo, bo ta cytowana porada jest conajmniej dziwna. Nie twierzdzę, źe nieprawdziwa, ale moim zdaniem problem nie leźy po stronie przeglądarki. Ja bym poszukał informacji o pakietach MTU – tutaj moźe leźeć przyczyna problemów.
zapomnialem dopisac i w IE i w Opera jest tak samo
jesli urzywasz IE to zmien np. na Netscape lub Opera. Mialem te sam problem,zmienilem przegladarke i problem znikl.
Strona 1 / 1