Mu pliki do servera
siemanko czy zna kots jaka strone gdzie by mozna sciagnosc pliki do postawienia wlasnego servera...znalazlem tylko strone Aikiego :( tam jest caly poradnim tej gry ) ale niestety co czwarty link chodzi to niepisciagam^_^ ...wiec jakby kros cos wiedzial niech walnie posta :D
Odpowiedzi: 4
Bobi:Lanko, podajesz adres stronki i nawet nie patrzysz co podajesz, Aliasa im zablokowali.
P.S. Netykieta radzi, aby błędów językowych innym nie wypominać, więc napisze tylko abyś polską mowę uszanował.
;/ o ja cie zablokowali najleprzą storne o muonline :/ a nie pisze polskich znaków bo w niektórych mam komendy :} albo mi sie nie chce czasmai pisac
niestety na tej strojie nic niema tak jak mowil Bobi strona zablokowana..... :/ ...jakby ktos cos jeszcze mial pisac ;]
Lanko, podajesz adres stronki i nawet nie patrzysz co podajesz, Aliasa im zablokowali.
P.S. Netykieta radzi, aby błędów językowych innym nie wypominać, więc napisze tylko abyś polską mowę uszanował.
na www.mu.abc.pl
tam powinno byc ale nie wiem czy ich z tamtond nie wykasowlali
tam powinno byc ale nie wiem czy ich z tamtond nie wykasowlali
Strona 1 / 1