MU ONLINE
Witam grał ktoś w MU ONLINE jesli tak to powiedzcie co o tej gierce sądzicie, pochwalcie sie swoimi wynikami(chodzi mi o globalne serwery). Ja na globalu (wigle)mialem 37 poziom ale włamali mi sie na konto i bumm :( po postaci , więc zaczełem grać na prywatnych serwerach(tu to dopiero jest jazda :D ).
PS. do tych co by czepiali sie ze podobny temat juz byl szukalem ale nie znalazlem go a nie mam niestety czasu zeby godzinami przeglądać forum
THE END
PS. do tych co by czepiali sie ze podobny temat juz byl szukalem ale nie znalazlem go a nie mam niestety czasu zeby godzinami przeglądać forum
THE END
Odpowiedzi: 3
po wskazówki mozesz zajrzeć na http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/index.html
ps. poświecaj tej grze jak najwięcej czasu :D
ps. poświecaj tej grze jak najwięcej czasu :D
Mam tą gre i moźe zagrałem z 3 razy zabardzo jej jeszcze nie rozgmotałem, i poziom teź jeszcze nie jest wysoki :) Moźe macie jakieś wskazówki
Ja gram Dark Wizardem, na serwerze MAYA3, aktualnie mam 38 poziom, ale dość szybko się rozwijam :D
Mojemu koledze, teź shackowali konto, i stracił itemki o łącznej watrości 7 chaosów :!:
Mnie raz jakis frajer "poczęstował" z TradeHacka, jednak nie miałem wtedy nic wartościowego w ekwipunku i wziął ode mnie tylko Sphinx Mask+1 :)
Co do prywatnych serwerów, to jeśli zostane shackowany ( konto ) to napewno się przeniose, być moźe, źe na MuOldschool, polski server, albo na MuPaker :wink: Poczekamy, zobaczymy.
Mojemu koledze, teź shackowali konto, i stracił itemki o łącznej watrości 7 chaosów :!:
Mnie raz jakis frajer "poczęstował" z TradeHacka, jednak nie miałem wtedy nic wartościowego w ekwipunku i wziął ode mnie tylko Sphinx Mask+1 :)
Co do prywatnych serwerów, to jeśli zostane shackowany ( konto ) to napewno się przeniose, być moźe, źe na MuOldschool, polski server, albo na MuPaker :wink: Poczekamy, zobaczymy.