MU ONLINE
Witam grał ktoś w MU ONLINE jesli tak to powiedzcie co o tej gierce sądzicie, pochwalcie sie swoimi wynikami(chodzi mi o globalne serwery). Ja na globalu (wigle)mialem 37 poziom ale włamali mi sie na konto i bumm :( po postaci , więc zaczełem grać na prywatnych serwerach(tu to dopiero jest jazda :D ).
PS. do tych co by czepiali sie ze podobny temat juz byl szukalem ale nie znalazlem go a nie mam niestety czasu zeby godzinami przeglądać forum
THE END
PS. do tych co by czepiali sie ze podobny temat juz byl szukalem ale nie znalazlem go a nie mam niestety czasu zeby godzinami przeglądać forum
THE END
Odpowiedzi: 20
Tu sa jakies – http://www.goralmet.pl/haki.htmcamper_9421:...prosze o stronke z hakami (plz) :cry:
Zgiń, przepadnij.
Haki to moźna dostać pod źebra za takie praktyki.
Haki to moźna dostać pod źebra za takie praktyki.
cze gram na najnowszym globalu i wkurza mnie źe jestem noobem i wszyscy sie ze mnie śmieją prosze o stronke z hakami (plz) :cry:
ja swego czasu łoiłem z MU na globalnym serwie (doszedłem nawet do 33 levelu wizardem) ale znudziło mi się kiedy przez kilka dni musiałem wycinać tylko golemy bo na mocniejsze potwory byłem za kiepski a na słabsze nie opłacało się chodzić...
daj mi stronke do rejestracji na tym servei co grasz .... QuikSilver
Po prostu nie mam duźo czasu na granie, a exp. nie jest tak jak na MuPaker zwiekszony wiele wiele razy, tylko cos sześc, czy siedem.
Dzisiaj mam juź 46 poziom, przez weekend, moźe do 55 dobrnę :)
Dzisiaj mam juź 46 poziom, przez weekend, moźe do 55 dobrnę :)
hmmm cos na tym sewrwei co grasz kis slaby exp musi byc :wink: albo malo grales :wink:
hmmm cos na tym sewrwei co grasz kis slaby exp musi byc :wink: albo malo grales :wink:
Ja dzisiaj odchodze, z globala, poniewaź jakiś palant, potraktował mnie...Trade Hackiem, zabrał mi Soula, który dzisiaj rano mi wypadł i cały mój ekwipunek... :(
Przenoszę się, na prywatny serwer, od dzisiaj gram na Mu Old School :D
–=EDIT=–
Dwa dni pracy na OldSchool:
Przenoszę się, na prywatny serwer, od dzisiaj gram na Mu Old School :D
–=EDIT=–
Dwa dni pracy na OldSchool:
Ja gram w MU i aktualnie mam 39 lvl Dark Wizard. Update przynosza tylko korzysci?? Ja na przyklad probowalem sciagac tego update`a przez tydzien! Poprostu cos jest nie tak (z moim kompem prawdopodbnie) i patch sie nie chce instalowac, albo gra sie nie chce wlaczyc, albo wychodz mi z niej po paru sekundach. Sciagalem tego patcha kilka razy i dalej nic to nei dawalo. Dopiero po skopiowaniu gry od kolegi zaczelo dzialac chodz niec oniestabilnie. Mogli by rzadziej robic te Updaty :/
kwak:hmmm nie wiem czemu denerwują cie uptade? przeciez dzieki nim w gierce jest mniej lagów :wink: , gra dziala sprawniej , pojawiają sie nowe opcje itp 8)
Moźe i usprawnia ale samo czekanie na zakończenie updata jest męczące bo ostatnio to mi ładnie długo ściągało
Bleee, nie podoba mi się ten patch, poniewaź grałem mając Lighting Staff+0+12dmg, i odbierało po 46–53, teraz tak jest zmienione, ze tak bron odbiera tylko 20–23 :?
Wkurzyło mnie, to musze zakupić teraz Legendary Staff, ale jeszcze brakuje mi 10 siły...
Wkurzyło mnie, to musze zakupić teraz Legendary Staff, ale jeszcze brakuje mi 10 siły...
hmmm nie wiem czemu denerwują cie uptade? przeciez dzieki nim w gierce jest mniej lagów :wink: , gra dziala sprawniej , pojawiają sie nowe opcje itp 8)
hmmm nie wiem czemu denerwują cie uptade? przeciez dzieki nim w gierce jest mniej lagów :wink: , gra dziala sprawniej , pojawiają sie nowe opcje itp 8)
Denerwują mnie te updaty :? mogli by je robic źadziej
na globalu wersja 0.98!!!!!!!!!
zaczynam grac od nowa :D
na globalu wersja 0.98!!!!!!!!!
Na pierwszych poziomach doskwiera brak kasy, jak chcesz, moge ci troszke odpalic, bo mam miliard z duźym hakiem :D
Powiedz jeszcze kim grasz, który masz poziom, to moge ci dac kilka przedmiotów 8) :wink:
Powiedz jeszcze kim grasz, który masz poziom, to moge ci dac kilka przedmiotów 8) :wink: