Mu online problem
mam proble z gra MU online poniewaz restuje mi sie po kilku minutahc staje obraz i reset a w innych grach nowszych wszystko jest ok nie ma reseta dobrze chodzi tlyko w tym Mu online czego to moze byc przycyzna albo jak ja rozwiazac?
Odpowiedzi: 2
Ja też mam problem z MU ... po sformatowaniu dysku ściągłem plik instalacyjny MU. Po instalacji gra mi się ubdate'uje i załącza. Widze wszystko jak to w mu tylko że wszystko jest zielone... a kursor się tnie jak nie wiem co. Mam zainstalowane wszystkie sterowniki (jedne z najnowszych) mam service pack 2 direct też chyba jako jeden z najnowszych bo od Gothic 3
za pierwszym razem nie mam zielonego pojęcia jak się pozbyłem tego błędu. Czy ktoś wie o co w tym chodzi??
Może coś dokładniej?? Reset kiedy i jaki (gra wywala do Windowsa czy całego kompa)? Jeśli używasz hacków i innych tego typu niespodzianek (mówię tu też o botach np. auto buff) wyłącz je i spróbuj ponownie. Jaka to wersja mu? Global czy private? Jeśli private to na Hamaku?
-
no reset z calego kompa a przy innych grach sie takie cos nie robi i na globalu gram<br>
Strona 1 / 1