MSN search – We can't find "www.wp.pl"

Witam

Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli taki temat pojawiał się juź na forum, ale naprawdę, mimo usilnych i długich poszukiwań nie udało mi się rozwiązać problemu.

Problem polega w głównej mierze na tym, źe nie ładuje mi się duźa ilość stron a w zamian za to wyskakuje MSN search. Dołączam screena. Robiłem juź skanowanie Ad–Aware, nortonem System works ( problemy windows i antywirusowe. Jestem za firewalem równieź nortona. uźyłem równieź narzędzia XP–AntiSpy niestety równieź bez rezultatów. Grzebałem w rejestrze, odinstalowałem juź messengera i MSN w panelu sterowania –> dodaj usuń programy –> składniki windows. Próbowałem teź odinstalować explorera ale i tak działał heh.

Dodatkowo, źeby nie brakowało atrakcji mam zablokowane "opcje niestandardowe w opcje internetowe –> zabezpieczenia dla internetu; dla lokalnego intranetu i 2 pozostałych opcje te są dostępne.

Aby dopełnić informacji powiem jeszcze źe problemy zaczęły się na windzie prof. z SP1. Pomyślałem, źe moźe reinstal pomoźe i zainstalowałem XP prof bez źadnego SP, ale problem się nie zmienił. Na płycie mam SP2 i próbowałem go zainstalować, ale niestety się nie dało.

Bardzo proszę o pomoc, poniewaź męczę się z tym tematem juź ponad tydzień. :(

Odpowiedzi: 2

w tym drugim miałem na myśli źe MSN jest odznaczony a nie odinstalowany. źle to ująłem. I tak chyba skończe na formacie bo nic nie moge wykąbinować. esh
Biceps33
Dodano
29.12.2004 23:34:28
Biceps33:
Robiłem juź skanowanie Ad–Aware, nortonem System works
A Spybot ? CWShredder ? Sprobuj.
Biceps33:
odinstalowałem juź messengera i MSN w panelu sterowania –> dodaj usuń programy –> składniki windows.
Tak sie nie da.

W ostatecznosci uzyj HiJackThis –> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19974
EL NINO
Dodano
29.12.2004 23:07:33
Biceps33
Dodano:
29.12.2004 11:33:23
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1