msconfig – jakis błąd ?
Witam.
Tak sobie przeglądalem msconfig i oczom moim ukazal sie dziwny wpis uruchamiania ze startem windy.
Spójzcie na screena.Co to moze byc ? W rejestrze nic nie znalazlem (moze dlatego ze nie ma nazwy)
Tak sobie przeglądalem msconfig i oczom moim ukazal sie dziwny wpis uruchamiania ze startem windy.
Spójzcie na screena.Co to moze byc ? W rejestrze nic nie znalazlem (moze dlatego ze nie ma nazwy)
Odpowiedzi: 6
EL NINO:Nie siej znowu paniki – wszystko jest OK :lol: .
Nie sieje paniki przypuszczam ze jest OK bo system chodzi wyjatkowo sprawnie, ale mnie ten niewidoczny a aktywny wpis w uruchamianiu zdziwil wiec sie pytam co to ? I jezeli moglbys krotko wytlumaczyc bylbym zobowiazany
Pozdrawiam
Update
Juz wiem QD FastAndSafe nalezy do nortona, tylko czy to z rejestru to odpowiedik nicosci z msconfig ?
Nie siej znowu paniki – wszystko jest OK :lol: .
booyak:Szczerze to nie mam pojęcia co to moźe być... Moźe jakiś robak :?:
Raczej nie raz w tygodniu przelatuje go 3 skanerami online i dwoma rezydenckimi NAW 2003 I AVAST a takze AD aware i SpyBot
Pozdrawiam
Update
Z tego co sie przed chwila zorientowalem to wpis QD FastAndSafe ma cos wspólnego z win2000 i wyskakujacym okienkiem C:/WindowsSystem32 a ja mam XP PROi przy uruchamianiu takie okno mi nie wyskakuje.
Szczerze to nie mam pojęcia co to moźe być... Moźe jakiś robak :?:
booyak:Próbowałeś zobaczyć czy ścieźke do tego pliku podaje RegCleaner ?
W jv16 Power Tools nie ma,w Tweak XP tego tez nie ma za to w rejestrze w kluczu HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
jest coś takiego–patrz screen.
Próbowałeś zobaczyć czy ścieźke do tego pliku podaje RegCleaner ?
Strona 1 / 1