msbb
msbb lub nawet nazywa sie 180 solutions dalej mi to przeszkadza usunalem webrebates i nic pomozcie
Odpowiedzi: 9
spoko el nino spoko ja se zazartowalem wiecie moze jak rozwiazac taki problem bo nie wiem mam gadu–gadu 6.0 ostatnio gdy chcialem wejsc na gadu–gadu nie moge pisze ze podalem nieprawidlowe haslo do serwera
ja zawsze uzywam tylko 2 hasel wpisuje je i nie dziala probowalem odisntalowac i zainstalowac ale nic nie zdzialalem probowalem nawet przypomniec haslo kilka razy to pisze ze nie mozna nawiazac połaczenia z serwerem albo w ogole mi nie przysylalo
ja zawsze uzywam tylko 2 hasel wpisuje je i nie dziala probowalem odisntalowac i zainstalowac ale nic nie zdzialalem probowalem nawet przypomniec haslo kilka razy to pisze ze nie mozna nawiazac połaczenia z serwerem albo w ogole mi nie przysylalo
hehehe;) Dobra juz sobie poradzilem(juz mam neo i jest all ok:) takze juz nie odpowiadajcie;)
Kolego, od tego tu jestem zeby przyczepiac sie do tych ktorzy mysla, ze na forum wolno im wszystko. Wlasnie zostales zaliczony do tej grupki.kalasty w tytule:El nino odczep sie
Nie "tykaj" mnie prosze, bosmy do jednej piaskownicy razem nie sikali z tego co pamietam.kalasty:ty kozak
Kalasty w Twoim poprzednim poście zostały podane linki do rzeczy z którymi masz problem.
Jest tam jasno napisane co naleźy zrobić.
Natomiast w tym poście zaproponowałem Tobie abyś zamieścił log HiJack This źeby umoźliwić rozwiazanie problemu bo sam sobie nie radzisz.
Nie wiem czego oczekujesz, źe ktoś przyjedzie do Ciebie i rozwiąźe problem, który był omawaniany parokrotnie w tym dziale ?
Jest tam jasno napisane co naleźy zrobić.
Natomiast w tym poście zaproponowałem Tobie abyś zamieścił log HiJack This źeby umoźliwić rozwiazanie problemu bo sam sobie nie radzisz.
Nie wiem czego oczekujesz, źe ktoś przyjedzie do Ciebie i rozwiąźe problem, który był omawaniany parokrotnie w tym dziale ?
ty kozak przeszkadza ci to od tego jest forum po prostu msbb a webrebates to co innego wiec sie nie czepiaj pomoglbys mi jak to usunac a ty sie mnie czepiasz
Sory ze tak nie w temacie. ale w innym dziale mi nie pomogli :( Zainstalowalem Thomsona Modem ale nie moge go odinstalwoac(brak dostepu cos tam..:) Mozna to jakos inaczej usunac?
Kolego, nie rob burdelu i nie zakladaj nowych tematow co pol dnia aby dopisac kolejne zdanie.kalasty:msbb lub nawet nazywa sie 180 solutions
Msbb.exe to spyware.
Wyłącz przywracanie systemu.
Najprościej to przeskanować AdAware i Spybotem,niech usuną podejrzane pliki.
Jeźeli pojawi się znowu , w trybie awaryjnym wyszukaj i wywal z dysku wszystko o nazwach: msbb,ncmyb,ncaseuninstaller,ncase.
W szukajce rejestru wpisz i jeźeli znajdzie usuń :msbb,ncase,180solutions.
Poza tym daj log z HiJacka.
Wyłącz przywracanie systemu.
Najprościej to przeskanować AdAware i Spybotem,niech usuną podejrzane pliki.
Jeźeli pojawi się znowu , w trybie awaryjnym wyszukaj i wywal z dysku wszystko o nazwach: msbb,ncmyb,ncaseuninstaller,ncase.
W szukajce rejestru wpisz i jeźeli znajdzie usuń :msbb,ncase,180solutions.
Poza tym daj log z HiJacka.
Zapodaj log z Hijack This to pomoźemy Tobie rozwiązać problem.
BTW, mogłeś kontynułować w poprzednim wątku.
BTW, mogłeś kontynułować w poprzednim wątku.
Strona 1 / 1