ms wista i windows iks pe na jednym kompie, problem
Witam
Mam powany problem. Mialem windowsa ikspe. Zaistalowalem na tej samej partyji co jest ikspe wiste. Wista figuruje u mnie w katalogu jako Windows, a stary ikspe jako Windows old. chiabym przywruc swego ikspeka. co powinienem zrobic? podzas startu kompa mam dwie pozyje do wyboru ale jak wybieram stary system komputer sie resrtartuje.
Sorki za ta czionke,w wisce nie ma wielu znakow
Mam powany problem. Mialem windowsa ikspe. Zaistalowalem na tej samej partyji co jest ikspe wiste. Wista figuruje u mnie w katalogu jako Windows, a stary ikspe jako Windows old. chiabym przywruc swego ikspeka. co powinienem zrobic? podzas startu kompa mam dwie pozyje do wyboru ale jak wybieram stary system komputer sie resrtartuje.
Sorki za ta czionke,w wisce nie ma wielu znakow
Odpowiedzi: 7
Cumbre – gdybym miął się opisami sprzętu w podpisach przejmować to musiałbym do wniosku dojść, źe to w ogóle jest ..... obrabiarka sterowana numerycznie ;)
Na powaźnie zaś – moźna pewnie by tego XP próbować przywrócić* gdyby nie jeden drobiazg – nakład pracy z taką operacją związany wielokrotnie przewyźsza ew. korzyści w stosunku do postawienia go od nowa.
* Tyle, źe do tego trzeba i chęci i moźliwości, i wiedzy, a fektu zagwarantoać nie mozna.
Na powaźnie zaś – moźna pewnie by tego XP próbować przywrócić* gdyby nie jeden drobiazg – nakład pracy z taką operacją związany wielokrotnie przewyźsza ew. korzyści w stosunku do postawienia go od nowa.
* Tyle, źe do tego trzeba i chęci i moźliwości, i wiedzy, a fektu zagwarantoać nie mozna.
Cumbre – gdybym miął się opisami sprzętu w podpisach przejmować to musiałbym do wniosku dojść, źe to w ogóle jest ..... obrabiarka sterowana numerycznie ;)
Ty sobie w kulki lecisz, na 200MHz i 16MB RAMu udajesz, ze odpalasz "wiste"? Nawet "ikspe" nie pociagnie.
Przperaszam modka, ale nie moglem sie powtrzymac.
Dobrze powiedziane.
Przperaszam modka, ale nie moglem sie powtrzymac.
Rebe:Twoje zachciewajki, a moźliwości to dwie ózne sprawy
Dobrze powiedziane.
przeczytlem, ale mimo tego o tam jest napisane jakos da sie powinno.
jak uwazasz?
jak uwazasz?
No i co ?
Twoje zachciewajki, a moźliwości to dwie ózne sprawy. Przeczytąłeś komunikat z obrazka ?
Zrozumialęś co jest tam napisane?
Jeźeli tak to po co dalsze kwestie?
Jeźeli nie to mozę uźyj jakiegoś śłownika czy translatora.
Twoje zachciewajki, a moźliwości to dwie ózne sprawy. Przeczytąłeś komunikat z obrazka ?
Zrozumialęś co jest tam napisane?
Jeźeli tak to po co dalsze kwestie?
Jeźeli nie to mozę uźyj jakiegoś śłownika czy translatora.
nie nie, ja juz nie chcem wisty, chcem wrucic do swego dawnego systemu ikspe.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=54227 – komunikat na pierwszym zrzucie chyba jasno brzmi ?
Strona 1 / 1