ms wista i windows iks pe na jednym kompie, problem

Witam
Mam powany problem. Mialem windowsa ikspe. Zaistalowalem na tej samej partyji co jest ikspe wiste. Wista figuruje u mnie w katalogu jako Windows, a stary ikspe jako Windows old. chiabym przywruc swego ikspeka. co powinienem zrobic? podzas startu kompa mam dwie pozyje do wyboru ale jak wybieram stary system komputer sie resrtartuje.

Sorki za ta czionke,w wisce nie ma wielu znakow

Odpowiedzi: 7

Cumbre – gdybym miął się opisami sprzętu w podpisach przejmować to musiałbym do wniosku dojść, źe to w ogóle jest ..... obrabiarka sterowana numerycznie ;)

Na powaźnie zaś – moźna pewnie by tego XP próbować przywrócić* gdyby nie jeden drobiazg – nakład pracy z taką operacją związany wielokrotnie przewyźsza ew. korzyści w stosunku do postawienia go od nowa.

* Tyle, źe do tego trzeba i chęci i moźliwości, i wiedzy, a fektu zagwarantoać nie mozna.
Rebe
Dodano
28.04.2006 09:26:21
Cumbre – gdybym miął się opisami sprzętu w podpisach przejmować to musiałbym do wniosku dojść, źe to w ogóle jest ..... obrabiarka sterowana numerycznie ;)

Na powaźnie zaś – moźna pewnie by tego XP próbować przywrócić* gdyby nie jeden drobiazg – nakład pracy z taką operacją związany wielokrotnie przewyźsza ew. korzyści w stosunku do postawienia go od nowa.

* Tyle, źe do tego trzeba i chęci i moźliwości, i wiedzy, a fektu zagwarantoać nie mozna.
Rebe
Dodano
28.04.2006 09:26:21
Ty sobie w kulki lecisz, na 200MHz i 16MB RAMu udajesz, ze odpalasz "wiste"? Nawet "ikspe" nie pociagnie.

Przperaszam modka, ale nie moglem sie powtrzymac.

Rebe:
Twoje zachciewajki, a moźliwości to dwie ózne sprawy

Dobrze powiedziane.
Anonymous
Dodano
28.04.2006 01:17:01
przeczytlem, ale mimo tego o tam jest napisane jakos da sie powinno.
jak uwazasz?
gulczkwas1
Dodano
27.04.2006 18:24:25
No i co ?
Twoje zachciewajki, a moźliwości to dwie ózne sprawy. Przeczytąłeś komunikat z obrazka ?
Zrozumialęś co jest tam napisane?
Jeźeli tak to po co dalsze kwestie?
Jeźeli nie to mozę uźyj jakiegoś śłownika czy translatora.
Rebe
Dodano
27.04.2006 16:57:40
nie nie, ja juz nie chcem wisty, chcem wrucic do swego dawnego systemu ikspe.
gulczkwas1
Dodano
27.04.2006 16:44:47
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=54227 – komunikat na pierwszym zrzucie chyba jasno brzmi ?
Rebe
Dodano
27.04.2006 16:20:53
gulczkwas1
Dodano:
27.04.2006 16:00:46
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1