MS Windows XP Plus!
Jakie moźliwości daje WinXP Plus? Spotkaliście się z tym dodatkiem. Czytałem juź http://centrumxp.pl/windows/plus/index.php.
Jednak chcę znać Waszą opinię... Proszę o pomoc.
Jednak chcę znać Waszą opinię... Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 7
Mowa jest o poźyczaniu... Bo nie moźe być tak, źe na dwóch komputerach w dwóch róźnych lokalach, nawet u osób spokrewnionych będzie jednocześnie zainstalowany ten dodatek... Ale ostatecznie tę sprawę zawsze załatwia przeczytanie licencji.
Szukałem i nie znalazłem źródła. Skoro pewien co do legalności nie jestem i mówicie, źe nie warte zachodu, to jednak zrezygnuję z Plusa! Dzięki za pomoc koledzy.
Rebe:Tylko z opisów – dodaje pono parę schematów i ... będzie dość.
Z punktu widzenia systemu jest to kolejny jego zamulenie i nic więcej.
Dokładnie,szkoda czsu na tego Plusa (nie warte zachodu)
Poszukam dziś i jak znajdę, to dam znać. Do MS to chyba dopiero w poniedziałek moźna dzwonić...
danielzywczak:Dzięki za odpowiedzi. Zadecydowałem się go zainstalować. Tylko pozostaje jedna kwestia. Mianowicie kwestia prawna. Mój wójek ma Windows XP Plus! Gdzieś słyszałem, źe w gronie rodziny moźna uźywać legalnie jednej płytki na kilku komputerach.
To jezeli znajdziesz to źródło to je wskaź.
A moze wystarczy licencję przeczytać i ew. do MS zatelefononować?
Szczerze wątpię.
Dzięki za odpowiedzi. Zadecydowałem się go zainstalować. Tylko pozostaje jedna kwestia. Mianowicie kwestia prawna. Mój wójek ma Windows XP Plus! Gdzieś słyszałem, źe w gronie rodziny moźna uźywać legalnie jednej płytki na kilku komputerach.
Mam ten dodatek i zgadzam sie z Rebe. Dodaje on jedynie 4 schematy, kilka wizualizacji do WMP, ale ma tez swoje zalety, np. Converter do MP3, program do tworzenia okładek automatycznych z playlist lub program do wprowadzana komend glosowych do WMP8.
Strona 1 / 1