ms office-licencja
czesc
za kazdym razem gdy wlaczam worda lub excela lub inny program offica to pokazuje mi sie umowa licencyjna uzytkownika i za kazdym razem musze ja potwierdzac. da sie to jakos wylaczyc????
dzieki
Odpowiedzi: 5
Dzięki!
Działa jak trzeba :)
na razie!
zadzialalo z tym UAC, zrobilem tak jak pisales.dzieki.
a wiesz moze jak usunac okienko zadan ktore pojawia sie za kazdym razem w prawym rogu strony kiedy uruchamiam excel lub word. probowalem w widoku, ale to dziala tylko jednorazowo, przy kolejnym uruchomieniu znowu jest to samo.
na razie
-
[quote=luke13] a wiesz moze jak usunac okienko zadan ktore pojawia sie za kazdym razem w prawym rogu strony kiedy uruchamiam excel lub word. probowalem w widoku, ale to dziala tylko jednorazowo, przy kolejnym uruchomieniu znowu jest to samo. na razie[/quote] Menu Narzędzia -> Opcje -> Zakładka Widok -> Odznacz [i]Okienko zadań przy uruchomieniu[/i]
UAC - User Account Control - Kontrola Konta Uzytkownika - [url]http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=35069[/url] - "Dezaktywacja ..."
Update:
Możesz też spróbować jednokrotnie uruchomić jako administrator - powinno zadziałać.
tak mam viste. co to jest UAC?
dzieki
Ty Viste masz czasem ?? Sprawdź czy po wyłączeniu UAC, uruchomieniu worda/excela i włączeniu UAC ponownie też tak będzie.
Strona 1 / 1