MS EXCEL 2007 home błąd 'stdole32.tlb' podczas uruchamiania
Witam,
mam same problemy z tym officem 2007 home, nie dość że odpalająć Worda za każdym razem pojawia sie monit o konfiguracji programu to odpalając Excela wyskakuje okienko z monitem 'stdole32.tlb'. Dziwne bo pakiet sie pozniej normalnie odpala, tylko ponownie konfiguruje tak jak i Word. Czy ktoś ma podobne problemy?
PS. Na notebooku miałem zainstalowany MS Works 8.5 oraz OpenOffice a dodatkowo MS Word viewer i MS Excel viewer. Przed instalacją odinstalowałem przeglądarki od MS.
mój system to ms vista home
Odpowiedzi: 2
nic mi to nie da, bo wraz z notebookiem mam obraz partycji z windows wraz z chyba zainstalowanymi juz programami. Nie otrzymalem CD z windowsem osobno :(
W jakim pliku windows trzyma ustawienia od office? moze jakis program kasuje mi ten plik tylko nie wiem jaki i jaki plik.
Jest to drugi przypadek w ostatnim czasie dotyczący ponownej konfiguracji MS Office. Porównując oba przypadki przypuszczam, iż problemem mogą być zainstalowane wcześniej i nie do końca usunięte z systemu aplikacje wymienione przez Ciebie w P.S. Spróbuj albo ręcznie wyciąc resztki jeśli takowe faktycznie są, albo spróbuj instalacji pakietu na nowo postawionym systemie.
Strona 1 / 1