Mrugajacy pulpit – POMOCY

Jakiś czas temu w przeglądarce Internet Explorer zainstalowała mi się jakaś strona startowa "WebSearch" i nic nie moźna było zrobić, źeby to usunąć po wielu probach {chybil trafil) udalo mi sie pogonic to dziadostwo– wydaje mi sie ze z explorerm jest juz ok. Pozostal jednak jedem problem. Na pulpicie mialem ustawiona tapete w postaci zdjecia mijej rodzinki. Zdjecie zniknelo a pojawia sie tylko na chwile jak odpalam albo wylanczam kompa. Podczas pracy kompa pulpit MRUGA zaz na bialo raz na niebiesko raz na szaroNie jest to bardzo uciazliwe ale jednak bardzo denerwujace. Jestem laikiem jesli chodzi o komputery. Skanowalem komp MKS–em on line ale to nie pomoglo.
W menadzerze zadan sa takie procesy:
kpf4gui.exe
taskmgr.exe
iexplore.exe
winampa.exe
alg.exe
nvsvc32.exe
mksmonsv.exe
netmonsv.exe
kpf4ss.exe
AVWUPSRV.EXE
explorer.exe
spoolsv.exe
SDetect.exe
ctfmon.exe
rundll.exe
svchosy.exe – ten powtarza sie 4 razy
wuauctl.exe
svchost.exe
mks_menu.exe
lsass.exe
services.exe
winlogon.exe
csrss.exe
kpf4gui.exe
System
Proces bezczynnosci

Gdyby ktos byl tak dobry i mi zechcial pomoc bede bardzo happy... Jak juz wspomnialem jeste komp–laikiem wiec prosze o wyrozumialosc i w miare prostr sformulowania. Dzieki serdeczne , pozdrawiam MICHAL

Odpowiedzi: 3

michal29wro:

Napewno dobrze spisales :?: A co do tapety to:
Start :arrow: ustawienia :arrow: Panel sterowania :arrow: Ekran :arrow: zakladka Pulpit :arrow: przycisk Dostosuj pulpit :arrow: zakladka Siec Web :arrow: i w okienku usuwasz wszystko jak leci
wins
Dodano
07.01.2005 00:17:56
michal29wro:

Napewno dobrze spisales :?: A co do tapety to:
Start :arrow: ustawienia :arrow: Panel sterowania :arrow: Ekran :arrow: zakladka Pulpit :arrow: przycisk Dostosuj pulpit :arrow: zakladka Siec Web :arrow: i w okienku usuwasz wszystko jak leci
wins
Dodano
07.01.2005 00:17:56
daj log a hjt
terminator
Dodano
06.01.2005 23:29:57
michal29wro
Dodano:
06.01.2005 23:14:49
Komentarzy:
3