MPC ––> winamp3
Witam
Potrzebuje plugina zeby odtwarzac w winampie3 muzyke w formacie mpc... jakby ktos mial to prosze o link albo na maila adamusss@pf.pl
8)
Potrzebuje plugina zeby odtwarzac w winampie3 muzyke w formacie mpc... jakby ktos mial to prosze o link albo na maila adamusss@pf.pl
8)
Odpowiedzi: 12
Poszlo Wiedom .. . .. . ........ .. ..
oto on: wiedom@hoga.pl
Mam je od Latzky'ego, a skad on je wydybal to ni wim... jak chcesz to zapodaj maila –– podesle je
Mam je od Latzky'ego, a skad on je wydybal to ni wim... jak chcesz to zapodaj maila –– podesle je
Jest mi z tego powodu bardzo przykro. Mógłbyś podać jakie działają w 3.
Wim Tire mialem 2.92.. upiekszalem winde, winamp 3 ma fajne futurystyczne skory wiec przeszedlem na niego (juz kiedys na nim siedzialem, ale zaczal mi sie bez powodu wieszac, probuje ponownie)...
Dzieki dla mr. Latzky'ego za pliki, te co podal Wiedom nie dzialaja w 3....
8)
Dzieki dla mr. Latzky'ego za pliki, te co podal Wiedom nie dzialaja w 3....
8)
Jest juź nowy 2.92
Jednak najlepszy jest 2.91
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
Jest juź nowy 2.92
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
Jest juź nowy 2.92
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
Jest juź nowy 2.92
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
O 3.0 wyrazają się źle.
8)
jakis chyba inny jestem ;–) napewno te kodeki dzialaja na winampie 3, jak mialem 2 to dzialaly a teraz cos ni bardza...
a tak w ogole to gdzie je wrzucic w katalogu winampa ? w 2 byl katalog "plugins" a w 3 nic takiego nie widze...
a tak w ogole to gdzie je wrzucic w katalogu winampa ? w 2 byl katalog "plugins" a w 3 nic takiego nie widze...
Strona 1 / 1