mp3p. i błąd przy usuwaniu urządzenia
Mam problem z mp3playerem. Mam w98se. Zainstalowalem sterowniki, wszystko chodzi elegancko do momentu jak chce odpiąc urzadzenie od USB. Według instrukcji pierw musze usunac urządzenie z systemu. W tym celu klilam prawym na dysk wymienny w MójKomputer lub skrócie do tego dysku na pulpicie a nastepnie [wysuń]. I tu dosc czesto wystepuje krytyczny wyjątek w... popularnie zwany niebieskim ekranem. W sumie reszta programów dziala po tym bez zarzutu ale zeby ponownie czytalo mi mp3p to musze resetowac kompa :( Wiecie jak zaradzic owemu niebieskiemu ekranowi?
Odpowiedzi: 3
Dobra, to jeszcze nasuwa mi sie kolejny problem a nie bede nowego tematu zaczynał... jak sortowac mp3 na X–beat(512). Katalogi – to wiem, ale w tych katalogach to piosenki ukladają sie jak chcą :/
Gdy pierwszy raz podlączylem go to pózniej odłączylem go bez usunięcia, ale pamiec przestała dzialac. Wyswietlał sie komunikat error disk a komputer informował ze dysk jest niesformatowany. Sformatowałem go i teraz postepuje tak, jak w instrukcji. Aha, zapomianialem dodac, ze gdy wyciągałem go Twoim sposobem, to rózniez pojawiał sie niebieski ekran (zawsze) a kiedy go pierw usuwam to tylko niekiedy, ale i tak mnie to drazni.
nie musisz "wysuwac" urzadzenia. po prostu je odlacz po zakonczonym transferze plikow.
Strona 1 / 1