MP3
witam, szukam programu ktorym np wytne 15sek refrentu z piosenki w formacie mp3. Potrzebuje go bo chce wrzucic piosenki krotkie na telefon. Wazne zeby wyciety fragment zajmowal duzo mniej niz piosenka. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
nie nie, ja przesylam w formacie mp3, telefon nie odsluguje wav, amr obsluguje, ale nie mozna ustawic jako dzwonka :(
Przypuszczam źe w teraz przesyłasz dzwieki do telefonu w formacie wav, a ten format zajmuje dość duźo miejsca. Sugerowałbym przekonwertowanie dzwięków do formatu amr, jesli telefon obsługuje wav to powinien takźe obsługiwać ten format
UPDATE
jeśli przesyłasz mp3 to takźe sugeruje amr, ale przecieź jeśli twój telefon obsługuje to powinno dać się przesyłać większe pliki niź tylko 100KB
UPDATE
jeśli przesyłasz mp3 to takźe sugeruje amr, ale przecieź jeśli twój telefon obsługuje to powinno dać się przesyłać większe pliki niź tylko 100KB
okey dzieki za wszystko, programiki super, skrocilem pios. Mam jeszcze jedno pytanie i moze prosbe. Mianowicie moj telefon nie przyjmuje wiekszych wiadomosci niz 100KB. Do 100KB to pios trwa 7,8sek. Tel ma 60 glosow polifoni a nie mozna wrzucac fajnych dzwonkow, wkurzajace!!! Chcialem sie zapytac czy da sie jakos bardzo zmniejszyc rozmiar pios, np. 30sek zeby zajmowalo mnie niz 100KB. Probuje caly czas tel oszukac ale slabo mi to idzie. Nie mam wyjscia tylko mniejsze rozmiary. Blagam o pomoc!!!
ps. a moze ktos wie jak w samsungu x660 pominac to ograniczenie 100KB
ps. a moze ktos wie jak w samsungu x660 pominac to ograniczenie 100KB
Bez ponownej kompresji, bez starty jakosci:
mp3DirectCut
Rzeźnik MPEGów
A na przyszlosc szukac, bo bylo na forum multum razy :x
mp3DirectCut
Rzeźnik MPEGów
A na przyszlosc szukac, bo bylo na forum multum razy :x
Nero Wave Editor
Strona 1 / 1