mp3–nie chca sie usunac katalogi z mp3...mnoźą się!!!! :/
Było tak:wgralam katalogi z mp3 i opjedyncze mp3 bez katalogow––> chcialam usunac wszystko no i zaznaczylam oczywiscie wszystko i dalam na usun,ale usunelo mi tylko mp3 bez katalogow a katalogow z mp3 nie dalo sie usunąć.... :x Więc weszlam do tych katalogow z mp3 a tu patrze jakieś pliki nowe sie pojawiły... (zaznaczone w czerwonym kółeczky niźej) A kataligi ze znakiem zapytania były na dysku w katalogu glownym "I" a pojawily się nie wiadomo czemu takze tutuaj
no to lecimy dalej: te katalogi powtarzaly sie w kazdym innym katalogu,pomnoźyły sie!! (opdejrzewam ze przyczyna tego moglo byc to ,źe w katalogach były pliki m3u (mozliwe ze tak sie stalo przez to???)
plissss...pomozcie jak wykasować wszystko :( Jak dam delete to ipsze ze nie da sie wykasować :/ I tak o zźarło mi 43 % z 1 GB...help :shock:
no to lecimy dalej: te katalogi powtarzaly sie w kazdym innym katalogu,pomnoźyły sie!! (opdejrzewam ze przyczyna tego moglo byc to ,źe w katalogach były pliki m3u (mozliwe ze tak sie stalo przez to???)
plissss...pomozcie jak wykasować wszystko :( Jak dam delete to ipsze ze nie da sie wykasować :/ I tak o zźarło mi 43 % z 1 GB...help :shock:
Odpowiedzi: 10
Widze ze nie tylko ja radzilem formatowanie ;) Nie wiem czy mozna tak zrobic, ale moze by tak w okienk formatowania zmienic rozmiar dysku na 997? Zobacz czy mozna tak zrobic? W dyskietkach 3,5' bylo to mozliwe ale w pamieci flash... nio cóz, nie masz nic do stracenia, jesli nie ma takiej opcji to nie formatuj.
EL NINO:Jestes pewna ze system pokazuje Ci wszystkie pliki ? Lacznie z ukrytymi i systemowymi ?zajaffka:zźarło mi 500 MB ...,mimo ,źe nie widać tych plikow
tak mi sie przynajmniej wydaje ze pokazuje.wczesniej wszystkie tez pokazywało.i jak sprawdzam z poziomu mp3 playera ,w opcjach,to teź pokazuje tylko te foldery ktore widać na kompie.
napisze sytuacje w skrócie:
nie moglam usunąć paru plików z mp3 playera, więc zrobiłam format.Po formacie pokazało mi sie źe dysk jst niesformatowany wiec sformatowalam go jeszcze raz.
Wrzucilam pliczki,wszystko ok,leci leci...aź tu nagle ,źe na dysku mp3 brak juz miejsca!! A wrzucilam zaledwie jakieś 500 MB. (a moj player ma pojemność 1 GB,przynajmniej tyle miał przed formatem,bo tyle weszło........) No i na mp3 playerze w opcjach pokazuje źe jest 98% załadowany juź i pokazuje 500 MB. (a powinno wejść 1 GB!!!!!!!!) Co sie stało z moimi 512 MB...zniknely po formacie... (przed formatem na dysku było załadowane 512 MB)
Gdzie znikło miejsce na dysku????????? Z 1 GB zrobił mi sie player 512 MB .Help....
Jestes pewna ze system pokazuje Ci wszystkie pliki ? Lacznie z ukrytymi i systemowymi ?zajaffka:zźarło mi 500 MB ...,mimo ,źe nie widać tych plikow
o matko :shock: co sie stało...Owszem usunely mi sie te katalogi z danymi,ale teraz zźarło mi 500 MB (te ktore byly z katalogami) ,mimo ,źe nie widać tych plikow!!!!! :evil: Teraz zamiast 1 GB wchodzi mi do mp3 playera 500 MB :evil: :evil: (wczesniej wchodziło normalnie 1 GB) Zdenerwowalam sie,nie wiem co robić...z 1 GB zrobilo mi sie 500 MB...co zrobic zeby odzyskac spowrotem to miejsce? :cry:
ok,pomogl format :D cos sie namotalo,zaszkodizli chyba te *m3u albo inne takie z vinyli
W tym wypadku weź normalne formatowanie. Troszkę dłuźej to będzie trwało, ale z tego co widać mozesz mieć jakieś błędy. Uźyj przy okazji chkdska.
OMG..... otwierasz Mój Komputer, PPM na Dysk Wymienny, format.
reginard:spróbuj usunąć w trybie awaryjnym
ale te screeny to są pliki z dysku mp3!!! a nie z dysku kompa!!!
spróbuj usunąć w trybie awaryjnym
Strona 1 / 1