Mp3 AC3
Cze!
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?
Odpowiedzi: 16
Cos El Nino mocno nerwowy jest, ale zrozumiec go ciezko. najpierw fije zapytal sie czy ktos widzial i zna programy co konwertuja. na to odpowiedz ze jak sie cos tam wpisze to w googlach wyskakuje i opierdziel o lenistwo. przeciez chyba kazdy kto zadal sobie trud napisania posta to nie jest na tyle leniwy zeby nie wpisac trzech wyrazow do gogli i wie ze w goglach wyskakuje. z tego co zrozumialem to fije bardziej zalezalo na odpowiedzi ludzi co sie z tym zetkneli czy cokolwiek wiedza na ten temat i np. uwazaja ze to nie ma prawa zadzialac. dziwne tez ze ze, mimo ze domin_g wysuwa argumetny ze takie programy nie moga istniec to El Nino nie odpisuje na to a tylko twierdzi ze jemu w googlach wyskoczylo wiec na pewno jest i ze fije jest len ze sie pyta.
Seeker:EL NINO:Ale to jest kurna ostatni raz. Nastepnym razem podesle Ci jakiego wira :mrgreen: .
Cóś dzisiaj poszło Ci nie tak :roll: – juź wiem –lodówa Ci siadła :wink: :mrgreen:
Pewnie tak :wink:
Musiał biedaczysko ciepły browar chłonąć :lol:
EL NINO:Ale to jest kurna ostatni raz. Nastepnym razem podesle Ci jakiego wira :mrgreen: .
Cóś dzisiaj poszło Ci nie tak :roll: – juź wiem –lodówa Ci siadła :wink: :mrgreen:
Nie kurna, nie w piatym. I nie wiem juz jak sie do Ciebie zwracac ? Leniu czy slepoto ? :P :lol:fije:To o czym wspomniałeś, źe jest w piątym linku
Zachcialo mi sie nawet wejsc na komentarze uzytkownikow tego programiku:
Great tool, but.....conversion from AC3 to MP2 does't seem to work (see something like "wrong parameters for that codec"). Conversion from WAV/MP3 to MP2 and AC3 seems OK.
––––––––––––––––––––––
This tool is unbeliveably easy and useful. I am able to convert wav files to AC3 without any loss in quality. This tool also allows me to free up more space on my DVD projects so that I can use higher bitrates for encoding.
––––––––––––––––––––––
If you wanna convert your *.mp3 to *.ac3 try this fantastic tool! The ffmpegGUI gives you very small options, but they works (unlike BeSweet) and makes good quality *.ac3.
http://www.dvdrhelp.com/download/ffmpeggui03.zip
Ale to jest kurna ostatni raz. Nastepnym razem podesle Ci jakiego wira :mrgreen: .
[quote="domin_g"]Wyluzujcie... :D /quote]
Ja jestem zawsze wyluzowany :D
El Nino – jak piszę, źe szukałem to uwierz mi na słowo. Takich pseudo programów mam pełno co "niby" zmieniają mp3 na ac3. To o czym wspomniałeś, źe jest w piątym linku, zapewne chodziło Ci o to http://www.dvdrhelp.com/forum/userguides/129419.php Program ten nie ma nic wspólnego z ac3 poza tym, źe potrafi zmienic rozszerzenie wav'a na ac3 udając, źe coś konwertuje, a efektu nie ma źadnego. Więc z bólem trzeba przyznać racje Domin_g'emu, źe chyba nie da sie zamienić :roll:
Ale jak znacie jakies stronki z utworami w ac3 to zamieszczajcie, o ile oczywiście nie zawracam Wam za bardzo dupy :D
Ja jestem zawsze wyluzowany :D
El Nino – jak piszę, źe szukałem to uwierz mi na słowo. Takich pseudo programów mam pełno co "niby" zmieniają mp3 na ac3. To o czym wspomniałeś, źe jest w piątym linku, zapewne chodziło Ci o to http://www.dvdrhelp.com/forum/userguides/129419.php Program ten nie ma nic wspólnego z ac3 poza tym, źe potrafi zmienic rozszerzenie wav'a na ac3 udając, źe coś konwertuje, a efektu nie ma źadnego. Więc z bólem trzeba przyznać racje Domin_g'emu, źe chyba nie da sie zamienić :roll:
Ale jak znacie jakies stronki z utworami w ac3 to zamieszczajcie, o ile oczywiście nie zawracam Wam za bardzo dupy :D
Wyluzujcie... :D
Znalazłem kilka utworów w AC3 http://www.shockwave–sound.com/royalty–free–surround–music.html Nie jest to to czego słucham ale jest.
Kiedyś sie spotkałem z płytą audio nagraną w Dobly Digital Surround.
Wiecej mozna sciągnąc z eMule wpisując * i w filtrach rozszerzenie AC3 lub filmiki – Polecam "THX – Test [Dolby Digital AC3]" który kiedys (nie wiem jak obecnie) był wyświetalny przed filmem w MULTIKINIE – moze ktoś pamieta taki robocik latajacy po ekranie... (teraz wole Kinepolis albo mój pokój :D ) Spróbujcie tez wpisac THX
Znalazłem kilka utworów w AC3 http://www.shockwave–sound.com/royalty–free–surround–music.html Nie jest to to czego słucham ale jest.
Kiedyś sie spotkałem z płytą audio nagraną w Dobly Digital Surround.
Wiecej mozna sciągnąc z eMule wpisując * i w filtrach rozszerzenie AC3 lub filmiki – Polecam "THX – Test [Dolby Digital AC3]" który kiedys (nie wiem jak obecnie) był wyświetalny przed filmem w MULTIKINIE – moze ktoś pamieta taki robocik latajacy po ekranie... (teraz wole Kinepolis albo mój pokój :D ) Spróbujcie tez wpisac THX
Szukales czy udawales ze szukasz ? To co wkleilem w poprzednim poscie, jak i rowniez link do downloadu programu znalazlem chyba w czwartym lub piatym linku na googlach. Ale to kurna trzeba chciec a nie liczyc na gotowe za kazdym razem.fije:El NINO jakbyś przczytał wyźej wiedziałbys, źe juź szukałem.
Taki jestem ze czytam posty na ktore odpowiadam i nawet o dziwo probuje je zrozumiec. Czasami nawet aby upewnic sie czy adwersarz ma racje czy jej nie ma, poswiecam sporo czasu w poszukiwaniu potwierdzenia.fije:Jak byś przeczytał post Domin_g'go wiedziałbyś, źe jest z tym trudność.
Czy gdyby nie bylo takiego programu, nie widzialbym opisow badz zrzutow ekranowych, drazylbym temat dalej ?
Nie.
Bo wciaz mi sie wydaje, ze byc moze naucze Was kiedys obslugiwac zarowno wyszukiwarke forumowa jak i wyszukiwarki w necie.fije:nie rozumiem czemu nie poszedłeś krok dalej i nie wkleiłeś linka na którym byłes?
Pamietaj fije – to Ty masz problem i to Ty powinienes wykazac sie samozaparciem w poszukiwaniu rozwiazania. Ja moge lub nie, jesli nie bedzie mi sie chcialo, podac kierunek poszukiwan. Natomiast takie czekanie z pretensjami na rozwiazanie problemu, byc moze nawet z rekoma w kieszeni, jest niczym innym jak wlasnie "truciem dupy"
Szukales czy udawales ze szukasz ? To co wkleilem w poprzednim poscie, jak i rowniez link do downloadu programu znalazlem chyba w czwartym lub piatym linku na googlach. Ale to kurna trzeba chciec a nie liczyc na gotowe za kazdym razem.fije:El NINO jakbyś przczytał wyźej wiedziałbys, źe juź szukałem.
Taki jestem ze czytam posty na ktore odpowiadam i nawet o dziwo probuje je zrozumiec. Czasami nawet aby upewnic sie czy adwersarz ma racje czy jej nie ma, poswiecam sporo czasu w poszukiwaniu potwierdzenia.fije:Jak byś przeczytał post Domin_g'go wiedziałbyś, źe jest z tym trudność.
Czy gdyby nie bylo takiego programu, nie widzialbym opisow badz zrzutow ekranowych, drazylbym temat dalej ?
Nie.
Bo wciaz mi sie wydaje, ze byc moze naucze Was kiedys obslugiwac zarowno wyszukiwarke forumowa jak i wyszukiwarki w necie.fije:nie rozumiem czemu nie poszedłeś krok dalej i nie wkleiłeś linka na którym byłes?
Pamietaj fije – to Ty masz problem i to Ty powinienes wykazac sie samozaparciem w poszukiwaniu rozwiazania. Ja moge lub nie, jesli nie bedzie mi sie chcialo, podac kierunek poszukiwan. Natomiast takie czekanie z pretensjami na rozwiazanie problemu, byc moze nawet z rekoma w kieszeni, jest niczym innym jak wlasnie "truciem dupy"
El NINO jakbyś przczytał wyźej wiedziałbys, źe juź szukałem. Jak byś przeczytał post Domin_g'go wiedziałbyś, źe jest z tym trudność. Chodzi o to, źe jak juź zainteresowałeś się tematem na tyle, źeby na niego odpowiedzieć i wykazałeś tyle dobrej woli aby wyszukać coś na ten temat w googlach, nie rozumiem czemu nie poszedłeś krok dalej i nie wkleiłeś linka na którym byłes? Piszesz mi "nie truj dupy" a czy ja Cię na privie zaczepiam i adresuje do Ciebie ten temat, chyba nie! Więc, sam trujesz dupe takimi nie na temat odpowiedziami.
Ps. A LOLA to juź mnie całkowicie rozbawiła :D
Ps. A LOLA to juź mnie całkowicie rozbawiła :D
Oczywiscie ze mozna pomoc, ale to co Ty przedstawiasz w tym temacie to juz jest szczyt lenistwa. Podalem Ci co masz wpisac w google – tym samym pomoglem a Ty masz jeszcze pretensje ze bylem takim sk.....em i linka koncowego nie podalem. Zajrzales chociaz w kilka wynikow ? Znalazles np. to –fije:Jeśli nie chcecie pomóć i sprawia Wam to tyle trudności to po co w ogóle odpowiadacie na posty??
Very simple and fast AC3, MPA/MP2 audio encoder tool. Open WAV, MP3, AVI video, MPG video and convert directly to AC3 or MPA/MP2 audio in one step.
Mnie to Twoje konwertowanie do szczescia w zaden sposob nie jest potrzebne, wiec nie wymagaj zebym wchodzil na kazda wyszukana strone, sciagal za Ciebie programy i probowal czy pojdzie. Chcesz rozwiazania to go znajdz sam w podanych wynikach a nie truj dupy. Nastepnym razem w temacie w ktorym bedziesz mial problemy wstawie tylko LOLA, zebys nie mial do mnie pretensji.
Spox duzo jest programów do edycji scieźki dzwiękowej ale jakim cudem chce ktoś zrobic 6 kanałowy dzwiek z dzwięku 2 kanałowego.
Mp3 najczesciej jest w stereo i z innym sie nie spotkałem i przerabianie go na "stereo z 6 głośników" nie ma sensu a jedynie to mozna zrobic z mp3. Wiekszość kart 5.1 ma moźliwość w czasie rzeczywistym generowac dzwięk 2 kanałowy na wszytkie głosniki ale to nigny nie będzie Dolby surround.
Chyba ze ktos jest czarodziej i odseparuje ze stero (mp3)mowe na centralny, efekty na przednie, i efekty specjalne na tylne głoniki. Teoretycznie jest to do z robienia w labolatorium a nie na domowym kompie...
Mp3 najczesciej jest w stereo i z innym sie nie spotkałem i przerabianie go na "stereo z 6 głośników" nie ma sensu a jedynie to mozna zrobic z mp3. Wiekszość kart 5.1 ma moźliwość w czasie rzeczywistym generowac dzwięk 2 kanałowy na wszytkie głosniki ale to nigny nie będzie Dolby surround.
Chyba ze ktos jest czarodziej i odseparuje ze stero (mp3)mowe na centralny, efekty na przednie, i efekty specjalne na tylne głoniki. Teoretycznie jest to do z robienia w labolatorium a nie na domowym kompie...
Jeśli nie chcecie pomóć i sprawia Wam to tyle trudności to po co w ogóle odpowiadacie na posty?? Poza tym jakbyś doczytał to na trzeciej stronie od góry (o ile to ta strona) jest opis z obrazkami ale do zamieniania plików z formatu ac3 do mp3, a nie do przerabiania z mp3 na ac3. Juź wiele razy szukałem na necie i nic ciekawego nie znalałem. Szkoda, źe niektórzy nawet dobrze nie przeczytają o co chodzi, piszą chyba tylko po to by było coś napisane, a nie liczy się merytoryczne podejście do sprawy, tak jak np kiedyś pisze o problemie z Worms Armaggeddon, a ktoś mi odpisuje "u mnie Worms World Party chodzą dobrze..." No czy to jest powaźne :wink: Ale to juź zupełnie inna bajka.
Pozdrawiam i źyczę wiekszego zaangaźowania.
Pozdrawiam i źyczę wiekszego zaangaźowania.
A chociaź wpisałeś w gogle tą frazę w google
Bo juź na 3 stronie od góry jest pikny opis jak i czym – z obrazkami :)
Trochę inicjatywy, a nie czekanie aź ktoś coś zrobi/znajdzie za ciebie i na tacy poda.
EL NINO:mp3 to AC3
Bo juź na 3 stronie od góry jest pikny opis jak i czym – z obrazkami :)
Trochę inicjatywy, a nie czekanie aź ktoś coś zrobi/znajdzie za ciebie i na tacy poda.
To jak znalazłeś to juź chyba tylko ze złośliwości linków nie podałeś??
Moze ja z Marsa jestem, ale po wpisaniu w googlach "mp3 to AC3" dostalem wiecej niz w ...j wynikow. Lacznie kurna z programami do tego. Wam google siadly ?
Nie ma czegos takiego jak konwersja z mp3 na AC3.
Mp3 to dzwiek 2 kanałowy a AC3 najczęsciej 5+1.
Mp3 to dzwiek 2 kanałowy a AC3 najczęsciej 5+1.