Mp3 AC3
Cze!
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?
Odpowiedzi: 20
fije:
Do po co to forum.
Zeby sobie pomagac w trudnych sytuacjach.
A to ze sa uwagi typu poszukaj na google albo na forum tzn ze dany user powinien sobie poradzic jesli tylko tego chce.
Ja wiem co chcesz osiągnąć, tylko się zastanawiałem, czy to w ogóle jest moźliwe, patrząc na specyfikację obu formatów...
Sama konwersja nie stanowi problemu, ale jej sens jest dla mnie zagadkowy... Ale spoko... Wbrew pozorom rada Rebe nie jest głupia – poszukam sobie odpowiedzi na to pytanie.
A pan gość niech wyluzuje, bo sam pisze głupoty... :?
Sama konwersja nie stanowi problemu, ale jej sens jest dla mnie zagadkowy... Ale spoko... Wbrew pozorom rada Rebe nie jest głupia – poszukam sobie odpowiedzi na to pytanie.
A pan gość niech wyluzuje, bo sam pisze głupoty... :?
Pawek:ale mnie w dalszym ciągu nie daje spokoju, po co ktoś miałby dokonywać takiej konwersji... :?: :shock:
O ile się orientuje dziwęk w ac3 rozdzielany jest indywidualnie do kaźdego głośnika, przez co tworzy sie efekt dolby surround. I dlatego się zastanawiałem czy jest taki program do zmiany mp3 na ac3, bo mam pare utworków w ac3 i brzmią duźo lepiej niź zwykłe mp3.
theboss78:Jak sie chce dojsc do czegos to trzeba sie poswiecic.
Trzeba kilka programow wyprobowac zeby natrafic na ten najleprzy.
Nie ma nic za darmo.
Do po co to forum, jak najlepiej się namęczyć i samemu poszukać w sieci? Samemu próbować i najlepiej wszystko samemu robić. Ale jak się moźe nie orientujesz praca w zespole jest bardziej efektywna niz w pojedynke, wiec mysle, źe do tego jest to forum.
Dziwna sprawa z tym forum. Fajnie, ze ktos w koncu poruszyl temat bezsensownych odpowiedzi na pytania. O ile sie nie myle – glownym zadaniem takich wlasnie forów jest bezposrednia pomoc osobom, ktore nie znalazly odpowiedzi na swoj problem korzystajac ze "zwyklych" metod wyszukiwania (czyli mechanizmy wyszukujace google, onetu, altavisty, interii czy innych wyszukiwarek). Chyba to jest jasne – ze wlasnie w ten sposob znajduje sie najszybciej odpowiedzi na pytania – ale jak widac nie dla wszystkich.
Odpowiedzi na pytanie: "Poszukaj w googlach" lub "Bylo stosunkowo niedawno" czy inne podobne swiadcza o wyjatkowo niskim poziomie odpowiadajacego, zeby nie powiedziec glupocie.
A wiec moj APEL do tych co mogliby sie legitymowac zoltymi papierami: JEZELI MASZ ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE W PONIZSZY LUB POCHODNY SPOSOB:
"poszukaj w googlach"
"bylo niedawno"
DARUJ SOBIE, nie nabijaj sobie w ten sposob postow, jezeli juz bardzo musisz cos zrobic, to PUKNIJ SIE W GLOWE!!! Moze w ten sposob dotrze do Was, szanownych polglowkow, ze kazdy szanujacy sie internauta, zanim trafi na forum, szuka odpowiedzi w wyszukiwarkach. (tak by the way – to widac, ze niby "elita" tego forum udziela takich wlasnie odpowiedzi – ciekawe)
A ten z tym "penisem meskim" na twarzy, mimo ze ma czasami wyszukane pytania, zasluguje na sensowna odpowiedz.
to tyle,
narka
Odpowiedzi na pytanie: "Poszukaj w googlach" lub "Bylo stosunkowo niedawno" czy inne podobne swiadcza o wyjatkowo niskim poziomie odpowiadajacego, zeby nie powiedziec glupocie.
A wiec moj APEL do tych co mogliby sie legitymowac zoltymi papierami: JEZELI MASZ ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE W PONIZSZY LUB POCHODNY SPOSOB:
"poszukaj w googlach"
"bylo niedawno"
DARUJ SOBIE, nie nabijaj sobie w ten sposob postow, jezeli juz bardzo musisz cos zrobic, to PUKNIJ SIE W GLOWE!!! Moze w ten sposob dotrze do Was, szanownych polglowkow, ze kazdy szanujacy sie internauta, zanim trafi na forum, szuka odpowiedzi w wyszukiwarkach. (tak by the way – to widac, ze niby "elita" tego forum udziela takich wlasnie odpowiedzi – ciekawe)
A ten z tym "penisem meskim" na twarzy, mimo ze ma czasami wyszukane pytania, zasluguje na sensowna odpowiedz.
to tyle,
narka
Jak sie chce dojsc do czegos to trzeba sie poswiecic.
Nie ma nic za darmo.
Nie ma nic za darmo.
A co mi tam – jezeli ktoś ma problemy z czytaniem ze zrozumienie teog co w sieci moźna znaleźć to musi "przewalać tony badziewnych programów".
Zaś co do polecania przez kogoś :
"Fajny film wczoraj widziałem..." tylko, źe to coś co mi odpowiada i spełniam oje wymagania nijak mieć się moźe do potrzeb kogo innego.
Tak czy siak jedno jest pewne w ocenie fije–a nie jest winien ten kto nie umie pytania zadać, a ten kto tę indolencję w udzielanej odpowiedzi wskazuje.
Zaś co do polecania przez kogoś :
"Fajny film wczoraj widziałem..." tylko, źe to coś co mi odpowiada i spełniam oje wymagania nijak mieć się moźe do potrzeb kogo innego.
Tak czy siak jedno jest pewne w ocenie fije–a nie jest winien ten kto nie umie pytania zadać, a ten kto tę indolencję w udzielanej odpowiedzi wskazuje.
theboss78:No to sie pisze o np."Czy moglibyscie polecic mi program do tworzenia muzyki?" albo "Znalazlem na google kilka programow do tworzenia muzyki(nazwy programow), ktory by byl najleprzy."A nie jak sa posty typu poszukuje programu do tworzenia muzyki.
No to chyba się rozumie samo przez się, źe nikt nie szuka jakiegoś tam programu do tworzenia muzyki tylko coś sprawdzonego. Nie rozumiesz tego, źe ktoś woli programy polecone przez kogoś, sprawdzone. Chyba, źe lubisz bawić sie w małego odkrywce i przewracać tony badziewnych programów walających się po necie.
Pawek:No dobra, problem był, jak czytam został rozwiązany, ale mnie w dalszym ciągu nie daje spokoju, po co ktoś miałby dokonywać takiej konwersji... :?: :shock:
Poszukaj w google :mrgreen: :wink:
No dobra, problem był, jak czytam został rozwiązany, ale mnie w dalszym ciągu nie daje spokoju, po co ktoś miałby dokonywać takiej konwersji... :?: :shock:
fije:Tak proponuje robić, jak się nie wie nic w temacie to lepiej nie odpowiadać, bo temat faktycznie był dedykowany do kogoś co wie, a nie do tego co moźe coś znaleźć.
Bo trzeba umiec szukac.
fije:Przecieź to nie o to chodzi o "jakieś programy" tylko o coś sprawdzonego, konkretnego, coś co ktoś moźe polecić, a nie jakiś badziew byle tylko miało to coś wspólnego z muzyką czy jak w tym temacie z ac3.
No to sie pisze o np."Czy moglibyscie polecic mi program do tworzenia muzyki?" albo "Znalazlem na google kilka programow do tworzenia muzyki(nazwy programow), ktory by byl najleprzy."A nie jak sa posty typu poszukuje programu do tworzenia muzyki.
Fije wiesz ja teź uzyłem Google, moze troche bardziej zawansowanie i odpowiedź na Twój post znalazłem od razu na pierwszej stronie.
Operacja konwersji o która pytasz wygląda źe jest pozbawiona sensu – tak to trochę czułem ,ale sprawdziłem i o to rezultat.
http://www.cdprojekt.info/forum_post.asp?sid=8088&page=last
Odpwiedzi nikt IMO nie znał dlatego ,źe ....nikt po prostu takich konwersji nie przeprowadza, bo po co?
P.S AC3Tool , HeadAC3he, Besweet
Operacja konwersji o która pytasz wygląda źe jest pozbawiona sensu – tak to trochę czułem ,ale sprawdziłem i o to rezultat.
http://www.cdprojekt.info/forum_post.asp?sid=8088&page=last
Odpwiedzi nikt IMO nie znał dlatego ,źe ....nikt po prostu takich konwersji nie przeprowadza, bo po co?
P.S AC3Tool , HeadAC3he, Besweet
To świetnie, źe ktoś wie, tylko czemu odpowiadają Ci co nie wiedzą? :D
Po drugie skąd ta pewność, źe istnieje taki program?
Po drugie skąd ta pewność, źe istnieje taki program?
A co mi tam – teź se nabiję posta :
Póki pytający nie nauczą się pisać o co im chodzi nie mają co liczyć na wieszcze zdolności odpowiadających.
Ten topic i post otwierający – odpowiedzi wg problemów:
1.tak
2.tak
Wyjasnienia :
1.jest taki program.
2. Z całą pewnościa ktoś wie .
To tyle w temacie sensu odsądzania innych od czci i wiary za to, źe samemu się nie umie sensownie pytania zadać.
Póki pytający nie nauczą się pisać o co im chodzi nie mają co liczyć na wieszcze zdolności odpowiadających.
Ten topic i post otwierający – odpowiedzi wg problemów:
1.tak
2.tak
Wyjasnienia :
1.jest taki program.
2. Z całą pewnościa ktoś wie .
To tyle w temacie sensu odsądzania innych od czci i wiary za to, źe samemu się nie umie sensownie pytania zadać.
Tak proponuje robić, jak się nie wie nic w temacie to lepiej nie odpowiadać, bo temat faktycznie był dedykowany do kogoś co wie, a nie do tego co moźe coś znaleźć. Tak jak niedawno był temat o programach do tworzenia muzyki i ktoś odpowiada "wpisałem w googlach tworzenie muzyki i mi wyskoczyło kupę programów". Przecieź to nie o to chodzi o "jakieś programy" tylko o coś sprawdzonego, konkretnego, coś co ktoś moźe polecić, a nie jakiś badziew byle tylko miało to coś wspólnego z muzyką czy jak w tym temacie z ac3.
A nie mowilem ? :Pdomin_g:Oj podpadłbyś :wink: :mrgreen:
Dlatego tez wolalem se schowac rece do kieszeni i w bilarda szpilnac zamiast za duzo napisac :mrgreen: .
EL NINO:A co mam kurna napisac ? Ze pierdoły pisze ? Znowu nastepnemu mam podpasc ? :mrgreen: :lol:
Oj podpadłbyś :wink: :mrgreen:
Okresa dostalem to i nerwy dzisiaj w strzepach. Tak ze nie radze dzisiaj podpasc :P :P :lol: .Anonymous:Cos El Nino mocno nerwowy jest
A co mam kurna napisac ? Ze pierdoły pisze ? Znowu nastepnemu mam podpasc ? :mrgreen: :lol:Anonymous:... mimo ze domin_g wysuwa argumetny ze takie programy nie moga istniec to El Nino nie odpisuje na to ...
P.S. A ta reszta co tu przy okazji po pare postow nastukala, to i tak po zoltej kartce ma dzisiaj :P .
Jędrek127 jako Anonymous:Cos El Nino mocno nerwowy jest, ale zrozumiec go ciezko. .
On nie jest nerwowy :wink: tylko taki "tick" mu wyskakuje jak czyta niektóre posty, a źe łoczy juz nie te, nie te :wink: to wali paluchami po klawiaturze gdzie popadnie :wink: :lol:
Anonymous:... przeciez chyba kazdy kto zadal sobie trud napisania posta to nie jest na tyle leniwy zeby nie wpisac trzech wyrazow do gogli i wie ze w goglach wyskakuje.....
Taką wypowiedź moźna źłoźyć tylko na karb niczym nie uzasadnionego optymizmu i wiary w ludzi, bo przecieź nie zaćmy Autora.
Dla wyjaśnienia – dla zdeydowanej większości pytaczy w sieci uźycie wyszukiwarki to ostatnia rzecz jaką robią. Łatwiej im bowiem napisac kilka postów umieszczonych na kilku forach niź wpisać w google te "3 słowa".
ta krytyka EL NINO u gory to pisalem ja. zeby nie bylo ze sie boje pisac pod swoim nickiem. jakos cos tak wyszlo ze wyslalo sie jako gosc. :x