Mp3 AC3

Cze!
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?

Odpowiedzi: 20

EL NINO:
Koles – pod "Te" to tylko tramwaj stoi.

A to ciekawe...
a niby gdzie? w Stalinogrodzie??
JPJ
Dodano
21.04.2004 16:07:27
Juź dajmy spokój z tym nabijaniem, nie ma sie co kłócić, racje są podzielone.
fije
Dodano
21.04.2004 16:05:54
Koles – pod "Te" to tylko tramwaj stoi.

fije, przemysl to co napisalem, bo nie bede sie powtarzal. A teksty o nabijaniu postow, dobre sa dla frajerow.
EL NINO
Dodano
21.04.2004 16:02:07
El Nino, nie czytasz co pisałem wcześniej??!! Po co mi kilka kont?? zgadza się jpj sie wczoraj zarejestrował, bo nie chciał pisać jako gość. A co to ma do mnie!! Jak nie umiesz sprawdzić, z jakiego IP jest napisany post to nie moja wina! Ja piszę tylko z mojego konta! I nie mieszaj mnie w źadne wypowiedzi JPJ i Jedrek127 !!!
fije
Dodano
21.04.2004 15:56:40
Dziwnym trafem bylem wczoraj kolo polnocy na forum i widzialem post ktory napisalem kilka minut po 24.00 a doslownie chwile pozniej pojawilo sie nowe konto uzytkownika JPJ. Te posty niepodpisane z nicka oczywiscie rowniez nie Ty pisales, z tym ze jak wskazalem wczesniej – w buty takie stwierdzenia wsadz. Zagrywaj tak dalej, to nawet gdyby, pretensje ludzi z Twojej sieci o zbanowanie IP, bedzie mozna kierowac wiadomo do kogo.

Te,
uzytkownik JPJ sie sam zarejestrował!!
Potrafisz to zrozumiec??
Czy znowu nabijasz sobie posty bezsensownymi wypowiedziami??
JPJ
Dodano
21.04.2004 15:55:34
fije, tak sie zastanawiam nad Toba i widze ze masz chyba za duzo czasu, z tym ze zamiast poswiecic go na nauke albo szukanie gdzies odpowiedzi na dreczace Cie pytania, zajmujesz sie tworzeniem na forum kont i pisaniem tutaj w kilku osobach. Natomiast Twoje slowa o przypadkowosci wejscia tutaj innych uzytkownikow sieci mozesz sobie w buty wsadzic. Dziwnym trafem bylem wczoraj kolo polnocy na forum i widzialem post ktory napisalem kilka minut po 24.00 a doslownie chwile pozniej pojawilo sie nowe konto uzytkownika JPJ. Te posty niepodpisane z nicka oczywiscie rowniez nie Ty pisales, z tym ze jak wskazalem wczesniej – w buty takie stwierdzenia wsadz. Zagrywaj tak dalej, to nawet gdyby, pretensje ludzi z Twojej sieci o zbanowanie IP, bedzie mozna kierowac wiadomo do kogo.

Natomiast jesli chodzi o wskazywanie wyszukiwarek sieciowych czy forumowych – nie Ty mnie bedziesz uczyl, jak mam postepowac. Skoro z posta az kapie lenistwem i leserstwem, nie widze powodu aby nie napisac takiemu pasozytowi zeby ruszyl dupe i sam odszukal informacje. Skoro ja moge znalezc, to i pasozyt powinien. Ja natomiast nie jestem zadna wyszukiwarka.
EL NINO
Dodano
21.04.2004 15:44:36
Rebe:
Pewnie uwaźasz, źe moim obowiązkiem jest otwarcie pomocy i przeklejenie teog co tam jest napisane do posta?
Otóź mam zdecydowanie inne pojęcie o tym czym jest "niesienie pomocy" na forach.Szczególnie w wypadkach takich jak ten z linku wyźej.

Czy gdziekolwiek w moim poście jst napisane, źebyś mi coś wklejał, podałeś mi nazwę i poprosiłem Cie jedynie, źebys coś wiecej o tym napisał, a nie wklejał mi pomoc! Moim zdaniem to nie kwestia "otwartych drzwi, których nie trzeba bardziej otwierać" tylko zmanierowanie niektórych "rekinów" z forum, którym nie wiedząc czemu sprawia trudność odpowiedź na łatwiejsze pytania (i wtedy odsyłają na google i do opcji szukaj, potrafią wkleić screena z forum z zakresloną na czerwono opcją szukaj – na zrobienie której kosztowało pewno wiecej czasu, niź wklejenie konkretnego linku do archiwum ), natomiast na niektóre pytania odpowiadają tylko po to aby nie stracić okazji do nabicia posta, a tak naprawdę nie wiedzą nic na ten temat.
fije
Dodano
21.04.2004 13:48:55
Tak, o czywiście zgadzam się z Tobą tylko nie całkiem i nie w tej sprawie tak się bowiem składa, źe nie widzę powodu wywaźania otwartych drzwi tam gdzie user sam nie robi nic w kierunku rozwiązania problemu i to rozwiązania polegającego na ... poczytaniu:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=92315#92315

Pewnie uwaźasz, źe moim obowiązkiem jest otwarcie pomocy i przeklejenie teog co tam jest napisane do posta?
Otóź mam zdecydowanie inne pojęcie o tym czym jest "niesienie pomocy" na forach.Szczególnie w wypadkach takich jak ten z linku wyźej.
Rebe
Dodano
21.04.2004 09:48:16
to wyzej pisalem ja,
:)
___
JPJ
JPJ
Dodano
21.04.2004 09:32:41
Rebe:
Jest nieźlej :wink:
Swego czasu rozwaźano na pewnym forum "zbiorową odpowiedzialność" – właśnie w sytuacji dzielenia łacza. Uczastniczy dyskusji doszli do wniosku, źe skoro ma sie takich "kolegów" to ponosi się za nich odpowiedzialność, a źe niewinny teź nie bedziem iał dostępu ?
Cóź to jego zmartwienie :lol:

Calkowicie sie z tym zgadzam. Tyle, ze wine za te dyskusje ponosza osoby, ktore swoimi przykrymi odpowiedziami lekcewaza uzytkownikow. To wzgledem nich nalezy podjac jakies kroki.
A poza tym odrobina kontruktywnej krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodzila.
Moze ta dyskusja spowoduje, ze przestana sie pojawiac posty typu: "poszukaj na googlach".
Teraz kazdy sie zastanowi zanim tak odpowie.
___
JPJ
Anonymous
Dodano
21.04.2004 09:18:57
Jest nieźlej :wink:
Swego czasu rozwaźano na pewnym forum "zbiorową odpowiedzialność" – właśnie w sytuacji dzielenia łacza. Uczastniczy dyskusji doszli do wniosku, źe skoro ma sie takich "kolegów" to ponosi się za nich odpowiedzialność, a źe niewinny teź nie bedziem iał dostępu ?
Cóź to jego zmartwienie :lol:
Rebe
Dodano
21.04.2004 08:51:50
aligator:
SLAY3R:
fije:
Pan gość prawie dobrze pisze, byle mnie nie obraźał, ja bym mu bana dał tak na troche :D

Tak się zastanawiam czy przypadkiem pan gość to nie ty ???
Chcesz banana ??? :mrgreen: :twisted:

Ano właśnie, koleźka fije się strasznie rozbrykał i sam do siebie pisze. Jeszcze w dodatku się brzydko przezywa. Jakiś problem czy choroba taka :?: :mrgreen:

a juz myslalem, ze tego nie sprawdzicie. Ha, a jednak sie mylilem. No prosze, panowie admini nawet cos potrafia. Szkoda, ze tylko tyle. Szkoda, ze Wasze male mozdzki nie potrafia byc na tyle kreatywne i wymyslec, ze za tym wspolnym IP cos sie kryje. No coz, wracajcie chlopaki do odpisywania na listy w stylu "poszukaj na googlach". Tylko to potraficie dobrze robic.
:)
taka smutna prawda,
pozdrawiam,
JPJ
Anonymous
Dodano
21.04.2004 02:10:21
Oj chłopaki, chłopaki, co to ja mam 5 lat, źeby do siebie pisać. Wyjaśnie Wam o co chodzi. Mam dzielone Chello na pare kompów i wypowiedzi gościa jak i usera o niku Jedrek127 co się wypowiadał wcześniej są ludzi z sieci w której jestem. A źe widać jedno IP to juź inna bajka, przecieź te na 192.168.xx.xx nie widać w necie. Co poradze, źe topik taki chodliwy, źe i oni sie nim interesują :D
fije
Dodano
21.04.2004 02:08:47
SLAY3R:
fije:
Pan gość prawie dobrze pisze, byle mnie nie obraźał, ja bym mu bana dał tak na troche :D

Ano właśnie, koleźka fije się strasznie rozbrykał i sam do siebie pisze. Jeszcze w dodatku się brzydko przezywa. Jakiś problem czy choroba taka :?: :mrgreen:
fije:
Pan gość prawie dobrze pisze, byle mnie nie obraźał, ja bym mu bana dał tak na troche

Jak tak bardzo chcesz, to nie ma sprawy. Powiedz tylko słowo :wink: :lol:
aligator
Dodano
21.04.2004 02:00:13
fije:

SLAY3R
Dodano
21.04.2004 01:37:14
domin_g:
heh... CZy ktoś w trakcie dyskusji nie zauwaźył ze napisałem ze konwersja MP3 na AC3 sie mija z celem :?:

Między innymi dlatego włączyłem się do dyskusji na ten temat :) Bo myślę podobnie...
Pawek
Dodano
21.04.2004 01:30:27
heh... CZy ktoś w trakcie dyskusji nie zauwaźył ze napisałem ze konwersja MP3 na AC3 sie mija z celem :?:

Przypomne są programy do edycji dzieku 6, 7, 8 i wiecej kanałowego. ale nie ma czegoś takiego jak konwersja z MP3 (2 kanałowe) na typowe AC3 gdzie jest 6 kanałów i w kaźdym gra cos innego.
Moźna zrobić z MP3 pseudoAC3 dodawając przerobione scieźki przez dodanie echa opóźnienia, obcięcie pasma i inne efekty. Takie AC3 nie ma nic wspólnego z digital surround.
domin_g
Dodano
21.04.2004 01:17:03
A czy ktoś tu się kłóci?? :D
fije
Dodano
21.04.2004 01:09:12
Powiem tylko tyle, choć się bardzo nie znam :)

Nie ma takiego programu który by przerabiał dzwięk Stereo ––> Surałnd albo Dolby Didźital

To jest nie moźliwe. Tźeba by było je nagrywać odrazu w systemie AC3 a nie jakieś dziwne przeróbki. Więc mmoźesz skończyć szukać i zapobiec dalszej kłutni :mrgreen:
Pyton_000
Dodano
21.04.2004 01:07:33
fije
Dodano
20.04.2004 23:47:55
fije
Dodano:
19.04.2004 14:14:56
Komentarzy:
20
Strona 2 / 4