Mp3 AC3

Cze!
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?

Odpowiedzi: 20

EL NINO:
Pyton_000:
... da komu trzeba banany, a moźe nawet jabłka :D
Dla Ciebie Pyton mamy przygotowany worek kartofli :mrgreen: .

Normalnie full serwis.
theboss78
Dodano
23.04.2004 23:16:36
Pyton_000:
... da komu trzeba banany, a moźe nawet jabłka :D
Dla Ciebie Pyton mamy przygotowany worek kartofli :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
23.04.2004 21:56:59
Widać, źe mody i Panowie Admini :D lubią się brechtać z waszych wypowiedzi, bo temat "jeszcze" nie został zamknięty :D

Ale jak znam źycoe to zaraz któryś tutaj wpadnie i raban zrobi. Pozabija, pobanuje, da komu trzeba banany, a moźe nawet jabłka :D
Pyton_000
Dodano
23.04.2004 21:07:28
fije:
Kaźdy ma swoje zdanie na temat tych "googli" i uszanujmy to! :D

Biedne te google sa powodem klutni no prawie klutni.
theboss78
Dodano
22.04.2004 19:05:55
Rebe:
Seeker:
To ja Jarząbek tego posta popełniłem :)

Pewnieś się tego "relatywizmu"
...jest pojęciem względnym...
zawstydził :lol:

Nie tylko ma orientacja stępiła się na moment bom Geriavit zapomniał zaźyć :wink: :lol:
Seeker
Dodano
22.04.2004 14:22:42
Rebe:
.Skoro jednak nie ma głupich pytań , a tylko takieź odpowiedzi to moźe krótka – tak jak przy stosowaniu wariografu – jednosylabowa odpowiedź "tak" lub "nie" na pytanie:
fije , czy juź przestałeś się moczyć ?

NIE – mocze się ze śmiechu, jak czytam to co piszesz, nie moźesz juź odpuścić, dajmy juź temu spokój. Kaźdy ma swoje zdanie na temat tych "googli" i uszanujmy to! :D
fije
Dodano
22.04.2004 14:21:54
Seeker:

Pewnieś się tego "relatywizmu"
...jest pojęciem względnym...
zawstydził :lol:
Rebe
Dodano
22.04.2004 14:15:55
Seeker
Dodano
22.04.2004 14:14:09
fije:
Szkoda, źe sie nie orientujesz, ale kiedyś ktoś mądry powiedział, źe nie mam głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :wink: A jak chcesz wiedzieć kto – "poszukaj na googlach" :D

Nie martw się o mnie , orientuję się aź za bardzo, pozatym ostatnio jestem czujny jak źuraw i nic mnie nie zaskoczy. :wink:
Napisałeś "ktos mądry powiedział...". Wiesz pojęcie "mądry" jest pojęciem względnym i wszystko zaleźy w sumie od tego "kto mówi, a kto słucha" 8)
Anonymous
Dodano
22.04.2004 14:12:23
Widzisz Seeker – na co Ci to było? :lol:
Przecieź nie jest waźne, jak tytanie zadano ,ale to czy przed udzieleniem odpowiedzi skontaktujesz się z wróźką, kóra ci to wyjasni.

Skoro jednak nie ma głupich pytań , a tylko takieź odpowiedzi to moźe krótka – tak jak przy stosowaniu wariografu – jednosylabowa odpowiedź "tak" lub "nie" na pytanie:
fije , czy juź przestałeś się moczyć ?

PS.
Są tego rózne odmiany, ale ta wyfdaje się najmniej draźliwą.
Rebe
Dodano
22.04.2004 14:12:05
Szkoda, źe sie nie orientujesz, ale kiedyś ktoś mądry powiedział, źe nie mam głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :wink: A jak chcesz wiedzieć kto – "poszukaj na googlach" :D
fije
Dodano
22.04.2004 13:49:36
Ja zaś na koniec / jeśli to oczywiście koniec dysputy/ moźe to tak spuentuję czy moźe spytam sprowokowany tym co

Anonymous:
Dziwna sprawa z tym forum. Fajnie, ze ktos w koncu poruszyl temat bezsensownych odpowiedzi na pytania.

Otóź moźe było by lepiej/ciekawiej?/ gdyby ktoś częściej poruszał temat bezsensownych pytań?
Seeker
Dodano
22.04.2004 11:27:01
Podaj, podaj, moźe mi ktoś wyśle kartke z wakacji :D
fije
Dodano
21.04.2004 20:24:04
fije:
Proponuje, źeby wszystcy "lubiący szukać w googlach" wytęrzyli się i poszukali jakiejś metody, źeby sprawdzić ze fije to nie ten sam uźytkownik co jpj!!
Bo juź mnie to wkurza!

Zainteresowanym mogę podać adresy korespondencyjne do obydwu userów to moźe po charakterze pisma bedzie widać róźnice :D
Krzychooo
Dodano
21.04.2004 19:34:55

Ok, chlopaki.
Starczy juz tej bezsensownej dyskusji.
Ostanie 30 postów nadaje sie tylko do wykasowania.

___
JPJ

Pomyśl zanim odpowiesz
JPJ
Dodano
21.04.2004 16:28:19
Proponuje, źeby wszystcy "lubiący szukać w googlach" wytęrzyli się i poszukali jakiejś metody, źeby sprawdzić ze fije to nie ten sam uźytkownik co jpj!!
Bo juź mnie to wkurza!
fije
Dodano
21.04.2004 16:26:26
Rebe:

nie udąło mi się znaleźć nieczego co pozwoliłoby mi stwierdzić, źe nie jesteś trollem. :lol:
Jeźeli źle szukałem to wskaź prosze linka prowadzącego do zdania przeciwnego.

tak, zgadza sie.
nie bede sie juz dluzej ukrywac –
tyle, ze nie trollem a gollemem. :)
subtelna roznica :)
___
JPJ
JPJ
Dodano
21.04.2004 16:23:59
JPJ:

Pojecie "zejść na psy" jest do znalezienia w ...google.

nie no, nie moge
tego tez szukales w googlach??
jeszcze czegos tam szukasz??? moze pranie tez tam robisz??
___
JPJ

Róznicę niędzy znaczeniem czasoników "szukać" i "robić" moźesz poznać czytając o tym w .......google–ach.
Natomiast mimo szczerych chęci nie udalo mi się w źadnej z wyszukiwarek – znam i uzywam ich jeszcze kilku i nie uwaźam, źe jest to powód do wstydu – nie udąło mi się znaleźć nieczego co pozwoliłoby mi stwierdzić, źe nie jesteś trollem. :lol:
Jeźeli źle szukałem to wskaź prosze linka prowadzącego do zdania przeciwnego.
Rebe
Dodano
21.04.2004 16:19:24

nie no, nie moge
tego tez szukales w googlach??
jeszcze czegos tam szukasz??? moze pranie tez tam robisz??
___
JPJ
JPJ
Dodano
21.04.2004 16:11:41
EL NINO – daj se siana, zrób tę odłozoną kupkę i oszczędź mi tego bym się znów musiał z Tobą... zgadzać.

PS.
Teź sobie posta nabiję , bo ten temat juź tak zszedł na psy,źe pewnie juź później okazji nie bedę miał.
Rebe
Dodano
21.04.2004 16:07:29
fije
Dodano:
19.04.2004 14:14:56
Komentarzy:
20
Strona 1 / 4