Mp3 AC3
Cze!
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?
Czy moźe jest jakiś program do konwersji mp3 na pliki AC3, bądz moźe ktoś wie czy moźna (gdzie?) z neta ściagnąć jakieś utwory w AC3?
Odpowiedzi: 20
EL NINO:Dla Ciebie Pyton mamy przygotowany worek kartofli :mrgreen: .Pyton_000:... da komu trzeba banany, a moźe nawet jabłka :D
Normalnie full serwis.
Dla Ciebie Pyton mamy przygotowany worek kartofli :mrgreen: .Pyton_000:... da komu trzeba banany, a moźe nawet jabłka :D
Widać, źe mody i Panowie Admini :D lubią się brechtać z waszych wypowiedzi, bo temat "jeszcze" nie został zamknięty :D
Ale jak znam źycoe to zaraz któryś tutaj wpadnie i raban zrobi. Pozabija, pobanuje, da komu trzeba banany, a moźe nawet jabłka :D
Ale jak znam źycoe to zaraz któryś tutaj wpadnie i raban zrobi. Pozabija, pobanuje, da komu trzeba banany, a moźe nawet jabłka :D
fije:Kaźdy ma swoje zdanie na temat tych "googli" i uszanujmy to! :D
Biedne te google sa powodem klutni no prawie klutni.
Rebe:Seeker:To ja Jarząbek tego posta popełniłem :)
Pewnieś się tego "relatywizmu"zawstydził :lol:...jest pojęciem względnym...
Nie tylko ma orientacja stępiła się na moment bom Geriavit zapomniał zaźyć :wink: :lol:
Rebe:.Skoro jednak nie ma głupich pytań , a tylko takieź odpowiedzi to moźe krótka – tak jak przy stosowaniu wariografu – jednosylabowa odpowiedź "tak" lub "nie" na pytanie:
fije , czy juź przestałeś się moczyć ?
NIE – mocze się ze śmiechu, jak czytam to co piszesz, nie moźesz juź odpuścić, dajmy juź temu spokój. Kaźdy ma swoje zdanie na temat tych "googli" i uszanujmy to! :D
Seeker:To ja Jarząbek tego posta popełniłem :)
Pewnieś się tego "relatywizmu"
zawstydził :lol:...jest pojęciem względnym...
To ja Jarząbek tego posta popełniłem :)
fije:Szkoda, źe sie nie orientujesz, ale kiedyś ktoś mądry powiedział, źe nie mam głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :wink: A jak chcesz wiedzieć kto – "poszukaj na googlach" :D
Nie martw się o mnie , orientuję się aź za bardzo, pozatym ostatnio jestem czujny jak źuraw i nic mnie nie zaskoczy. :wink:
Napisałeś "ktos mądry powiedział...". Wiesz pojęcie "mądry" jest pojęciem względnym i wszystko zaleźy w sumie od tego "kto mówi, a kto słucha" 8)
Widzisz Seeker – na co Ci to było? :lol:
Przecieź nie jest waźne, jak tytanie zadano ,ale to czy przed udzieleniem odpowiedzi skontaktujesz się z wróźką, kóra ci to wyjasni.
Skoro jednak nie ma głupich pytań , a tylko takieź odpowiedzi to moźe krótka – tak jak przy stosowaniu wariografu – jednosylabowa odpowiedź "tak" lub "nie" na pytanie:
PS.
Są tego rózne odmiany, ale ta wyfdaje się najmniej draźliwą.
Przecieź nie jest waźne, jak tytanie zadano ,ale to czy przed udzieleniem odpowiedzi skontaktujesz się z wróźką, kóra ci to wyjasni.
Skoro jednak nie ma głupich pytań , a tylko takieź odpowiedzi to moźe krótka – tak jak przy stosowaniu wariografu – jednosylabowa odpowiedź "tak" lub "nie" na pytanie:
PS.
Są tego rózne odmiany, ale ta wyfdaje się najmniej draźliwą.
Szkoda, źe sie nie orientujesz, ale kiedyś ktoś mądry powiedział, źe nie mam głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :wink: A jak chcesz wiedzieć kto – "poszukaj na googlach" :D
Ja zaś na koniec / jeśli to oczywiście koniec dysputy/ moźe to tak spuentuję czy moźe spytam sprowokowany tym co
Otóź moźe było by lepiej/ciekawiej?/ gdyby ktoś częściej poruszał temat bezsensownych pytań?
Anonymous:Dziwna sprawa z tym forum. Fajnie, ze ktos w koncu poruszyl temat bezsensownych odpowiedzi na pytania.
Otóź moźe było by lepiej/ciekawiej?/ gdyby ktoś częściej poruszał temat bezsensownych pytań?
Podaj, podaj, moźe mi ktoś wyśle kartke z wakacji :D
fije:Proponuje, źeby wszystcy "lubiący szukać w googlach" wytęrzyli się i poszukali jakiejś metody, źeby sprawdzić ze fije to nie ten sam uźytkownik co jpj!!
Bo juź mnie to wkurza!
Zainteresowanym mogę podać adresy korespondencyjne do obydwu userów to moźe po charakterze pisma bedzie widać róźnice :D
Ok, chlopaki.
Starczy juz tej bezsensownej dyskusji.
Ostanie 30 postów nadaje sie tylko do wykasowania.
___
JPJ
Pomyśl zanim odpowiesz
Proponuje, źeby wszystcy "lubiący szukać w googlach" wytęrzyli się i poszukali jakiejś metody, źeby sprawdzić ze fije to nie ten sam uźytkownik co jpj!!
Bo juź mnie to wkurza!
Bo juź mnie to wkurza!
Rebe:
nie udąło mi się znaleźć nieczego co pozwoliłoby mi stwierdzić, źe nie jesteś trollem. :lol:
Jeźeli źle szukałem to wskaź prosze linka prowadzącego do zdania przeciwnego.
tak, zgadza sie.
nie bede sie juz dluzej ukrywac –
tyle, ze nie trollem a gollemem. :)
subtelna roznica :)
___
JPJ
JPJ:
Pojecie "zejść na psy" jest do znalezienia w ...google.
nie no, nie moge
tego tez szukales w googlach??
jeszcze czegos tam szukasz??? moze pranie tez tam robisz??
___
JPJ
Róznicę niędzy znaczeniem czasoników "szukać" i "robić" moźesz poznać czytając o tym w .......google–ach.
Natomiast mimo szczerych chęci nie udalo mi się w źadnej z wyszukiwarek – znam i uzywam ich jeszcze kilku i nie uwaźam, źe jest to powód do wstydu – nie udąło mi się znaleźć nieczego co pozwoliłoby mi stwierdzić, źe nie jesteś trollem. :lol:
Jeźeli źle szukałem to wskaź prosze linka prowadzącego do zdania przeciwnego.
nie no, nie moge
tego tez szukales w googlach??
jeszcze czegos tam szukasz??? moze pranie tez tam robisz??
___
JPJ
EL NINO – daj se siana, zrób tę odłozoną kupkę i oszczędź mi tego bym się znów musiał z Tobą... zgadzać.
PS.
Teź sobie posta nabiję , bo ten temat juź tak zszedł na psy,źe pewnie juź później okazji nie bedę miał.
PS.
Teź sobie posta nabiję , bo ten temat juź tak zszedł na psy,źe pewnie juź później okazji nie bedę miał.