Moźliwości proxy...
Witam, od niedawna zauwazylem jakie to moze przyniesc koniecznosci uzywanie proxy. Mam lacze 128, a moj dowload bez proxy wynosi ok 16kb/s. Adres proxy, dokonal tego ze mam teraz 30kb/s na downloadzie. Adres zdobylem od swojego operatora sieci. Ale mam pytanko, czy mozna jeszcze jakos zwiekszyc szybkosc, wpisujac inny adres?
Odpowiedzi: 4
Nie zawracaj sobie glowy tym co splodzil szymon. Widze tylko ze dorwal sie dzisiaj do kompa i floodowal od rana w tym dziale, bo inaczej tego nie mozna nazwac.
Skoro masz lacze 128 kilobitow, to chocbys sie na sucho dal ogolic, to tego nie przeskoczysz. Admin dal Ci po prostu adres szybszej furtki z Waszej sieci i na tym sie konczy. A to co rezerwuje system to po prostu QOS – domyslnie 20% i jego wylaczenie nic tu nie zmieni.
Skoro masz lacze 128 kilobitow, to chocbys sie na sucho dal ogolic, to tego nie przeskoczysz. Admin dal Ci po prostu adres szybszej furtki z Waszej sieci i na tym sie konczy. A to co rezerwuje system to po prostu QOS – domyslnie 20% i jego wylaczenie nic tu nie zmieni.
teraz to chyba nie znajde, bo nawet nie wiem co wpisac w "Szukaj" :)
teraz to chyba nie znajde, bo nawet nie wiem co wpisac w "Szukaj" :)
sa programiki to optymalizacji polaczenia (np. cfos). mozesz rowniez w rejestrze zmienic pewna wartosc, ktora rezerwuje sobie system. bylo o tym na tym forum.
Strona 1 / 1