Mozilla – zalety i wady
Wreszcie mam zamiar przesta korzystac z Internet Explorera. Chcialbym zaczac korzystac z Mozilli. :idea: I mam kilka pytan w z zwiazku z tym. :arrow:
1. Czy Mozilla jest dobra, lepsza od IE? Jakie ma wady?
2. Czym Mozilla sie roznie od Opery?
3. Skad sciagnac wtyczki javy do Mozilli?
4. Czy Mozilla ma polska wersje?
5. Jak jest roznica miedzy Mozilla a Mozilla Firefox?
Bede wdzieczny za odpwoiedzi. Trzeba wreszcie pozbyc sie tego IE. :wink:
1. Czy Mozilla jest dobra, lepsza od IE? Jakie ma wady?
2. Czym Mozilla sie roznie od Opery?
3. Skad sciagnac wtyczki javy do Mozilli?
4. Czy Mozilla ma polska wersje?
5. Jak jest roznica miedzy Mozilla a Mozilla Firefox?
Bede wdzieczny za odpwoiedzi. Trzeba wreszcie pozbyc sie tego IE. :wink:
Odpowiedzi: 12
Czy ktos zna jakis programik do Mozilli, ktory jest wyszukiwarka w ulubionych? :?: W IE do tej pory mialem program Dzsoft Favourite search. :!: Mam strasznie duzo ulubionych i szukac recznie trwa dlugo zanim dotre do jakeigos linku. Czy na Mozille ktos zna podobny programik? :?:
czy tu ma chodzić o to źe zamyka explorer.exe :?:
Ja to odpaliłem i źadnych problemów nie było , nawet to sie nie otworzyło .
A mam ci podać spis błędów w silniku IE?
Odpal to w IE, ale uwaźaj! Będziesz miał kłopoty :roll:
#three {
position: absolute;
}
#one #two {
position: absolute;
}
In 'one'
In 'two'
In 'three'
Odpal to w IE, ale uwaźaj! Będziesz miał kłopoty :roll:
Teraz uzywam Avanta. Ale chce sie przesiasc na Mozille bo Avant jest tylko nakladka na IE. :idea: Avant mimo wszystko jest znakomita przegladarka. :)
Tia. I mercedes i linuks.Kumagoro:Ale i tak da best iz Opera!
Uzywaj chlopie czego chcesz, ale nie wypisuj takich tekstow. Znowu linki mam podeslac ze spisem bledow w "najlepszych" przegladarkach ?
Lepiej jak juź to myIE2
Ale i tak da best iz Opera!
Ale i tak da best iz Opera!
uzywasz avant swietne nie ???
zrobilem ikonke dlarozszerzen *htm *html chcezws :D
zrobilem ikonke dlarozszerzen *htm *html chcezws :D
A własnie jestem ciekawy... Czy jezezli IE ma dziure przez ktora mozan sioe włamac na kompa, to czy gdybym uzywał Avant Browsera ktory jest nakładka na IE, to takze ktos by mi sie włamał? :?:
PgX:I według mnie najwaźniejsze jest to źe obsługuje gesty myszki Smile
Ja osobiście polecałbym Operę z powodu jej większej uźyteczności (np. po awarii przegladarki nie zamykaja Ci sie strony które oglądasz Cool )
Ale w Firefoxie i Mozilli moźna zainstalować rozszerzenia dzięki którym i one będą obsługiwać gesty
oraz funkcja dzięki której przeglądarka zapamięta otwarte strony przy zamykaniu jej i otworzy przy otwieraniu.
Zgadzam się z przedmówcą, Opera ponad wszystko!!
IE to (s)hit rynku z powodu źe przyjmuje dziury w kodzie HTML, nie podpisane przez W3C
Mozilla jest równie dobra jak Opera ale nie ma kilku istotnych funkcji.
W Operze brakuje mi jedynie extensions z Mozilli i Firefoxa :( ale niestety nie moźna mieć wszystkiego :(
IE to (s)hit rynku z powodu źe przyjmuje dziury w kodzie HTML, nie podpisane przez W3C
Mozilla jest równie dobra jak Opera ale nie ma kilku istotnych funkcji.
W Operze brakuje mi jedynie extensions z Mozilli i Firefoxa :( ale niestety nie moźna mieć wszystkiego :(
Aktualnie uźywam opery i jestem bardzo zadowolony.
Według mnie jest bardziej konfugurowalna od mozilli.
Ma bardzo dobrą hotliste która równieź posiada wiele moźliwości konfiguracji :wink:
I według mnie najwaźniejsze jest to źe obsługuje gesty myszki :)
Ja osobiście polecałbym Operę z powodu jej większej uźyteczności (np. po awarii przegladarki nie zamykaja Ci sie strony które oglądasz 8) )
Według mnie jest bardziej konfugurowalna od mozilli.
Ma bardzo dobrą hotliste która równieź posiada wiele moźliwości konfiguracji :wink:
I według mnie najwaźniejsze jest to źe obsługuje gesty myszki :)
Ja osobiście polecałbym Operę z powodu jej większej uźyteczności (np. po awarii przegladarki nie zamykaja Ci sie strony które oglądasz 8) )
Strona 1 / 1