Mozilla Thunderbird nie otwiera plikow .eml

Post juz opublikowalem na forum mozillapl.org, niestety bez konkretnej odpowiedzi... Moze tutaj ktos cos bedzie wiedzial...

Pomozcie mi... probowalem naprawic "to" ale nic, zadnych skutkow. Ktos juz pisal o tym problemie ale rozwiazanie u mnie nie dziala... :/

TB nie otwiera plikow .eml z poziomu programu oraz poprzez klikanie na plik w oknie explorera. Co wiecej OE tak samo sie zachowuje. :/

Czy ktos wie co na to mozna zaradzic? ;x Musze otworzyc maile z zapisem loginow a nie mam jak :/

Btw. korzystalem z funkcji "Okresl dostep do programow i ich ustawienia domyslne". Wybieralem (kilka raz to robilem :/ ciagle dzialo sie tak samo...) z listy pozycje "niestandardowa", zaznaczalem FX i TB, pik na "OK"... Niby zaczal zmieniac ustawienia ale przy ustawianiu FX pokazuje sie okno dezinstalatora :|, dalej: zatwierdza zmiany, zabiera sie za TB. Widac jak uruchamia sie program ale nie ma okna, pokazuje sie tylko pozycja na pasku zadan i w tym momencie "Okresl..." zawiesza sie (?) i nie pozostaje nic innego jak zabicie procesu.

Ktos ma jakies pomysly? :/

Odpowiedzi: 1

Nikt nie wie? :(
Kaworu
Dodano
26.03.2005 20:03:11
Kaworu
Dodano:
26.03.2005 00:53:02
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1