Mozilla Firefox–filmiki ??
witam
czy jest tak mozliwosć aby mozna np. ze smiesznej stronki sciagnać klawe filmiki ?? Mam wolne łacze wiec ładuje mi sie powoli dany filmik a tak to bym zapisał go na dysk i było by po sprawie. Mam mozille firefox jesli cos to ma do rzeczy..?pomorzcie
czy jest tak mozliwosć aby mozna np. ze smiesznej stronki sciagnać klawe filmiki ?? Mam wolne łacze wiec ładuje mi sie powoli dany filmik a tak to bym zapisał go na dysk i było by po sprawie. Mam mozille firefox jesli cos to ma do rzeczy..?pomorzcie
Odpowiedzi: 3
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=52509
Jak widac temat byl juz poruszany.
Jak widac temat byl juz poruszany.
chodzi o stronke maxior.pl i chce sciagnac dany film a tam jak wiadomo tylk osie buferuje a ja mam słabe łacze i chciłbym ten filmik jakas zapisac zassac na swoj dysk czy da rade to jakas zrobic ? Klikam PPM na stronce iwybieram "pokaz informacje o stronce" –"media" ale nie moge znalesc pliku typu .wmv ,.avi. itp. ?
Tak.
Klikasz PPM na stronce nie na filmiku i wybierasz opcje Pokaź info o stronie potem na media i wyszukujesz w plikach konkretny plik np. *.avi
Klikasz PPM na stronce nie na filmiku i wybierasz opcje Pokaź info o stronie potem na media i wyszukujesz w plikach konkretny plik np. *.avi
Strona 1 / 1