Moźe mi to ktoś wyjaśnić
Witam moze zaczne od poczatku, mam dwa kompy polaczone z netem no i ze soba przez router, dzisiaj chcialem przekopiowac troche rzeczy z jednego kompa na drugi, poniewaz było tego sporo a jedn z kompow jest bezprzewodowo podlaczony i czasem sie rozlacza to kopiowalem to za pomoca programu TotalCopy, tyle ze w polowie kopiowania wyskakuje mi komunikat ze nie ma miejsca na dysku (cociaz bylo 30GB na docelowym) ku mojemu zdziwieniu komunikat nie kłamał poniewaź mówił o dysku z krorego kopiowałem, i wszystko by było fajnie gdyby nie to ze miejsce na dysku mi zjadlo ponad 2GB plikow ktore kopiowalem nie ma ani na dysku docelowym a ni na mojej partycji C (kopiowalem z partycji D) po sciezsce przy kopiowaniu pliki ktore kopiowalem powinny znajdowac sie w (pomijajac to ze na drugim kompie) C:\Documents and Settings\Xam\NetHood\c na Laptop
tyle ze tych plikow nie ma ani w tym miejscu, ani na laptopie, znalezc ich nie moge w zaden sposob a miejsca na moim dysku jak bylo 2GB mniej tak jest nadal 2GB mniej.
Pytanie gdzie sa te pliki?????
z gory dziekuje za pomoc
tyle ze tych plikow nie ma ani w tym miejscu, ani na laptopie, znalezc ich nie moge w zaden sposob a miejsca na moim dysku jak bylo 2GB mniej tak jest nadal 2GB mniej.
Pytanie gdzie sa te pliki?????
z gory dziekuje za pomoc
Odpowiedzi: 1
przywracanie systemu mam wylaczone standardowo wiec to nie było to a pisze to poniewaz juz sie z tym wlasnie uporalem usunąłem skroty do laptopa z "Moje Miejsca Sieciowe" i nagle 2GB sie znalazło, teraz jeszcze sie zastanawiam dlaczego w "Temporary Internet Files" pokazuje ze jest 700MB chociaź folder jest pusty (widze ukryte pliki te chronione systemu rowniez)
Tak przy okazji jeszcze zapytam dlaczego gdy klikne na niektore pliki wideo to Kerio Firewall pisze ze wlasnie zablokowal explorer.exe? Moze tu mi cos powiedza.
Tak przy okazji jeszcze zapytam dlaczego gdy klikne na niektore pliki wideo to Kerio Firewall pisze ze wlasnie zablokowal explorer.exe? Moze tu mi cos powiedza.
Strona 1 / 1