motorolka
Podobny temat juź był ale .... Czy zna ktoś tytuł albo linka do piosenki co jest w motoroli :?: tej takiej co dziadek jedzie w autobusie z satanistami i zaczyna się muza fajna jest i szukałem czegoś i niczego nie wynalazłem "I want the play some day" tak to jakoś idze.Jeśli ktoś zna to niech pisze czekam 8)
Odpowiedzi: 16
mam pytanko: jak sie nazywa piosenka z reklamy FANTY CO ???
:?: :?:
:?: :?:
nie ja tylko potrzebowałem normalnej mp3 tak jak i tamtej wyźej piosenki z reklamy motorolli
dzięki za odpowiedz chodziło o tą piosenkę :wink:
dzięki za odpowiedz chodziło o tą piosenkę :wink:
To jest piosenka "Crazy Town – Butterfly"
Ale nie rozumiem. Potrzebujesz tej piosenki, czy moźe melodyjki do motorolki ??
Ale nie rozumiem. Potrzebujesz tej piosenki, czy moźe melodyjki do motorolki ??
nie będe zamieszczał nowego tematu jak jest ten to czy ktoś moźe ma piosenke chyba butterfly wiem źe leci jakoś ,,come come my lade come come lade your my butterlfy sugar baby" jakoś tak prosze się nie śmiać jak są błędy ort albo w text jeśli ktoś coś kojaźy to by było super
Thomas miał rację. Jeśli ktoś szuka tej piosenki to ta tam ^^^^^^^^^^ podana. :D
a tak w nawiasie to kto ja śpiewa i jak sie nazywa co???
a tak w nawiasie to kto ja śpiewa i jak sie nazywa co???
jest,mam,wielkie dzięki
czy moźecie mi podać na PW linki do tej piosenki bo jakoś nie moge znajść w kazie lite
czy moźecie mi podać na PW linki do tej piosenki bo jakoś nie moge znajść w kazie lite
Brassy – "Play some D"
Brassy – "Play some D"
Tytuł to chyba "Connected – Mix 05 Moto' , autor to Paul van dyke. Będzie zamieszczony na jego najnowszej płycie – Reflections
Na pewno ta muza leci w reklamie motoroli, ale nie wiem czy akurat w tej o ktorej mowisz :roll:
Na pewno ta muza leci w reklamie motoroli, ale nie wiem czy akurat w tej o ktorej mowisz :roll:
Dzięki
Jeśli ktoś wie coś więcej niech pisze
Jeśli ktoś wie coś więcej niech pisze
Ja ta piosenke nieraz wizialem na Vive Zwei. Wiem tyle ze ma tytul "paly", a kto spiewa – nie pamietam :)
Strona 1 / 1