Motion JPEG
Ściągnęłam film którego nie mogę odtworzyć. AVIcodec podaje źe jest zakodowany Motion JPEG (MJPG), więc ściągnęłam i zainstalowałam ten kodek. AVIcodec podaje źe jest juź obsługiwany ale źaden player go nadal nie odtwarza. Czy da się coś z tym fantem zrobić?
Odpowiedzi: 14
Albo sciagnales uszkodzony film, albo kodeki masz nieodpowiednie.
zwykły błąd, źe wystąpił problem z aplikacją wmplayer.exe i zostanie ona zamknieta. jest tak za kaźdym razem przy próbie uruchomienia tego filmu. screena nie umiem wstawiac
Jaki błąd ?
Wrzuć screen :)
Wrzuć screen :)
szczerze to pomocy na proponowanych przez gusioo stronach nie odnalazłam. WNP mam najnowsze, dircetx teź, gdy otwieram plik w WNP to pojawia sie od razu komunikat o błedzie i aplikacja sie zamyka. plik sprawdzałam pod względem błedów i niby jest dobry.problem pozostał.
prosimy nie nabijać sobie postów
zrób jak ci radzą bo ci kija w oko wsadzą
Moja, wypróbowana, cierpliwość jest na wyczerpaniu. Nie zdziw się więc, źe Ty będziesz pisał, a Twój licznik przestanie to odnotowywać.
Rebe
Moja, wypróbowana, cierpliwość jest na wyczerpaniu. Nie zdziw się więc, źe Ty będziesz pisał, a Twój licznik przestanie to odnotowywać.
Rebe
prosimy nie nabijać sobie postów
Rebe
Rebe
Rebe:gusioo:
Gdy problem trywialnym jest, to do google sie odsyła ;)
Zaś gdy trawiennym to do ...gastrologa(?) :mrgreen:
EL NINO, w tej materii, za eksperta uchodzić powinien :wink:
gusioo:
Zaś gdy trawiennym to do ...gastrologa(?) :mrgreen:
magdaa:[..] (często ironicznie się tam odsyła forumowiczów)[...]
pisząc iź nic nie znalazłam przez google miałam na mysli fakt, iź nic nie znalazłam zanim gusioo podał mi linki – moja reakcja wynikała z przypuszczenia iź odsyłacie mnie na google (często ironicznie się tam odsyła forumowiczów) bym sobie sama szperała... nie gniewajcie sie, a za pomoc i linki dzięki.
Co byś sie magdaa nie przemęczała z szukaniem linku przez Rebe wskazanego: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/pl/mp10/faq.aspx
A juź dokładnie (bo tam teź trzeba szukać): http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/pl/mp10/faq.aspx#3_9
A juź dokładnie (bo tam teź trzeba szukać): http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/pl/mp10/faq.aspx#3_9
bardzo dziękuję za takie porady. uwierz iź próbowałam cos znalezc na google i rozwiązania nie znalazłam
ciekawe, bo w odnosnikach z pierwszego linku do znalezienia w sposób przez gusioo–a wskazany znajdują się opisy co trzeba zrobic/czego uźyc by mjpg odtworzyć poprzez WMP.
Kolejnych linków nie sprzwdzałem, bo ...odechciało mi się.
bardzo dziękuję za takie porady. uwierz iź próbowałam cos znalezc na google i rozwiązania nie znalazłam, a forumowa szukajka takźe mnie do niczego nie doprowadziła. zadając pytanie ufam iz jest pare osób które orientuja sie w temacie i chetnie cos podpowiedzą:)
Strona 1 / 1