Most Wanted PRoblEM
:cry: mam taki problem kupiłem NFS MW i instaluje sobie grę ucieszony i woogule a tu nagle "a problem occurred when trying to transfer the file'sound\PFDATA\MW_Music.mus' grom the media. Do you Want retry the file or cancel the instalation" i odpowiedzi ponów próbę i anauluj. Płytę oddałem do sklepu przysłali mi nową i znowu to samo podczas insatalcji.... wywaliłem kase i nie moge grać co mam zrobić!! Proszę pomuszcie !!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Odpowiedzi: 10
juź poradziłem sobie:D skopiowełam na hdd i z dysku zainstalowałem:D dzięki wielkie :D
Skoro moźesz skopiować archiwum z płyty na dysk, to moźe skopiuj zawartość całej płyty na hdd i instalacji dokonaj właśnie z dysku.
Btw, kiedyś miałem podobny zonk z Colinem Mcrae 2005, dopiero w trybie awaryjnym udało mi się grę zainstalować.
Btw, kiedyś miałem podobny zonk z Colinem Mcrae 2005, dopiero w trybie awaryjnym udało mi się grę zainstalować.
tak moźna całe archiwóm bo ten plik jest w nim ale nie moge ywpakować tego... nie weim
uźywaj opcji zmień :!:
a przekopiowac fizycznie ten plik na dysk ( ppm/kopiuj ppm/wklej ) da rade :?:
a przekopiowac fizycznie ten plik na dysk ( ppm/kopiuj ppm/wklej ) da rade :?:
błąd płyty odpada czytnika wina teź ja nie wiem co mam robić... :cry:
nie ma winy czytnika :cry: ja nie wiem mam na kompie 2 czytniki dvd i na obydwóch nie działa :cry: pomóźcie bo ja chce sobie popykać!! :cry:
ok sprubuje ale chyba nie dziś:D
sprawdźu siebie na innym napędzie. Moze twój napęd coś źle działa i nie skopiuje.
jasne działa u innych.... a u mnie nie...
podstawowe pytanie aby na 100% wyeliminowac wadę nosnika. Sprawdzałes u kogoś czy sie instalauje poprawnie??
Strona 1 / 1