Most Wanted–Filmiki
Od pewnego czasu gram w most wanted i miałem filmiki.Jestem na 60 % gry i zauwazylem ze nie mam filmikow np chce zobaczyc "rivals movie" wciskam 2 i nic,czy mozliwe ze w opcjach cos jest do ustawienia?
Odpowiedzi: 6
Tak tylko ze ja BMW jeszcze nie zdobylem i nie tuningowałem.A tak z innej beczki widze ze w podpisie masz ilosc czasu grania w prince powiedz mi jesli chodzi o pierwszego bosa to w ktorym momencie mam go walnac tzn zadko mi sie udaje wskoczyc na niego i zadac mu cios bo ciagle nie trafiam,rozumiem ze ma sie na niebiesko zaswiecic ok np trafilem i jestem na jego ramieniu i w ktorym momencie mam go trafic w ręke?Sorry za taki Off topic
KrystianXP:Dzięki za pomoc Mettal,przydałes się :mrgreen:
Ale co sądzisz o tym co napisałem tzn 3 foldery z BMW
po róźnych tuningach są róźne efekty.
Dzięki za pomoc Mettal,przydałes się :mrgreen:
Gre, czyli jej menu i caly interfejs spolszczasz w rejestrze w zmienijac z English na Polis, wklej to do notatnika, zapisz jako reg i dodaj do rejestru:
Gdy spolszczysz gre w rejestrze, musisz zmienic nazwe filmikow, czyli w filmikach zamiast english_ntsc musisz wstawic polish_pal, we wszystkich filmach i powinno byc wszystko ok.
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Most Wanted]
"Language"="Polish"
Gdy spolszczysz gre w rejestrze, musisz zmienic nazwe filmikow, czyli w filmikach zamiast english_ntsc musisz wstawic polish_pal, we wszystkich filmach i powinno byc wszystko ok.
Metal spolszczalem gre ale nie chcialo co uwzglednic a nazwy plikow faktycznie maja polish a gra nadal jest po angielsku więc co?musze zmienic nazwe plikow?Mam nadzieje ze nic sie nei stanie jak pogmyram?
UPDATE:
Jesli zmienie a przez to ze nie mialem wczesniej filmikow to jest jakis sposob zeby obejrzec te,które przegapile mprzez ten wypadeczek?
UPDATE 2:
Wlazłem tak z ciekawosci w folder Cars i zauwarzyłem ze są 3 foldery BMW: BMWM3,BMWM3GTR,BMWM3GTRE46.W ggrze jest BMW owszem ale jedno to które ma teraz Razor(Black List#1)
UPDATE:
Jesli zmienie a przez to ze nie mialem wczesniej filmikow to jest jakis sposob zeby obejrzec te,które przegapile mprzez ten wypadeczek?
UPDATE 2:
Wlazłem tak z ciekawosci w folder Cars i zauwarzyłem ze są 3 foldery BMW: BMWM3,BMWM3GTR,BMWM3GTRE46.W ggrze jest BMW owszem ale jedno to które ma teraz Razor(Black List#1)
A spolszczales gre ? Jesli takto mozliwe ze nie wszystkie filmiki maja porawna nazwe, gdy menu gry jest spolszczone, filmiki takze musza byc spolszczone. Wchodzisz do katalogu F:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\MOVIES i sprawdzasz jakie nazwy maja filmiki,po spolszczeniu wszustkie powinny miec xxx_xx_polish_pal.vp6, w angielskiej wersji jest xxx_xx_english_ntsc.vp6
Strona 1 / 1