Morrowind, niestabilny :(
ano wlasnie, po paru minutach po rozpoczeciu gry wywala mnie na pulpit, na pasku zadan mam dwie pozycje: morriwind, active windows; jak klikam to drugie to nic sie dzieje, a jak to pierwsze to to ekran chwilowo robi sie czarny (zmienia sie rozdzielczosc na ta gry) i koniec. Juz sciagam patcha, mam nadzieje ze naprawi ten blad, ale jak by nie zadzialal :( to na wszelki wypadek wczesniej postawie posta ;)
Odpowiedzi: 10
zainstalowalem te stery, i po 4 mniutach sytuacje sie powtarza (liczylem na zegarku)
w menu start nie mam skroru do safe mode, ale w grze spuscilem detale i obnizylem rozdzielczosc no i poskutkowalo gralem cale 13minut, bo pozniej mnie zabili :P no ale co moge zrobic zeby grac w noramalnych ustawieniach??? sciagnalem aktualizacje windows ale nic nie pomogly, ok czekam na dalsze rady :)
w menu start nie mam skroru do safe mode, ale w grze spuscilem detale i obnizylem rozdzielczosc no i poskutkowalo gralem cale 13minut, bo pozniej mnie zabili :P no ale co moge zrobic zeby grac w noramalnych ustawieniach??? sciagnalem aktualizacje windows ale nic nie pomogly, ok czekam na dalsze rady :)
zainstalowalem te stery, i po 4 mniutach sytuacje sie powtarza (liczylem na zegarku)
Nie wiem :lol: Mozesz recznie powylaczac wszytko (ustawic na LOW i 640x480)... Moze w menu start jest jakis skrot... nie wiem ja mialem tylko RIPa :)
Probowales zainstalowac jkaies referencyjne od NVidia? Np 40.72??
Probowales zainstalowac jkaies referencyjne od NVidia? Np 40.72??
Detonatory 41.09
a jak sie wlancza safe mode w morrowindzie???
a jak sie wlancza safe mode w morrowindzie???
gen a w np. SafeMode tez Cie wywala?? Sproboj pograc przy defaultowych ustawieniach.
Jaka masz wersje sterownikow??
gen a w np. SafeMode tez Cie wywala?? Sproboj pograc przy defaultowych ustawieniach.
sciagnalem go emule, jest z crackiem czyli pirat
jest to angielska wersja jezykowa
i moj sprzet na pewno spelnia wymagania sprzetowe
ASUS A7V–333–X
AthlonXp 2200+
GeForce4Ti4600
512MB RAM
probowalem tez trybu zgodnosci :arrow: WIN98
ale wiecej pogorszyl niz polepszyl :(
tak na marginesie to pamietam kiedys jak mialem ostro nagrzana karte grafiki i ut2003 mi sie tez tak zawieszal, tylko ze wtedy mialem podkrecona karte
a teraz jade na normalnych ustawienach...
jeszcze jakies pomysly :?: , czekam niecierpliwie :arrow:
jest to angielska wersja jezykowa
i moj sprzet na pewno spelnia wymagania sprzetowe
ASUS A7V–333–X
AthlonXp 2200+
GeForce4Ti4600
512MB RAM
probowalem tez trybu zgodnosci :arrow: WIN98
ale wiecej pogorszyl niz polepszyl :(
tak na marginesie to pamietam kiedys jak mialem ostro nagrzana karte grafiki i ut2003 mi sie tez tak zawieszal, tylko ze wtedy mialem podkrecona karte
a teraz jade na normalnych ustawienach...
jeszcze jakies pomysly :?: , czekam niecierpliwie :arrow:
Podaj więcej danych – pirat czy oryginał??
Polski czy Angielski??
I sprawdz czy twój sprzet spełnia wymagania tej gry.
U mnie jest wszystko OK. Grałem i na polskiej i na angielskiej, a nawet na polskiej z plytka angielska i wszystko smigalo.
Polski czy Angielski??
I sprawdz czy twój sprzet spełnia wymagania tej gry.
U mnie jest wszystko OK. Grałem i na polskiej i na angielskiej, a nawet na polskiej z plytka angielska i wszystko smigalo.
no i niestety dobrze ze napisalem tego posta :(
patcha zainstalowalem, startuje,gram, gram no niezle dziala :) no i po ok 20min znowu wywala :( ok, wciskam morrowind, i o dziwo, wracam do gry :)
niestety po kilku(dziesieciu) sekundach gra sie po prostu, legalnie zawiesza :( CTRL+ALT+DEL tylko sytuacje ratuje, co moge jeszcze zrobic, naprawde bardzo prosze o pomoc, bo gra, nie ma co, nawet jak pogralem te kilkanascie minut od razu wciaga i az chce sie grac, a tu taka niepodzianka :(
z gory dzieks&pozdro
patcha zainstalowalem, startuje,gram, gram no niezle dziala :) no i po ok 20min znowu wywala :( ok, wciskam morrowind, i o dziwo, wracam do gry :)
niestety po kilku(dziesieciu) sekundach gra sie po prostu, legalnie zawiesza :( CTRL+ALT+DEL tylko sytuacje ratuje, co moge jeszcze zrobic, naprawde bardzo prosze o pomoc, bo gra, nie ma co, nawet jak pogralem te kilkanascie minut od razu wciaga i az chce sie grac, a tu taka niepodzianka :(
z gory dzieks&pozdro