monster garage
Czy kots wie czemu podczas gry w monster garage gra sie tak jakby zwiesz i nic niemozna zrobic tylko ewentualne wyjscie przez alt+F4.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Odpowiedzi: 11
Heh... widze ze macie podobny problem jak ja kolego!!
Wlasnie wgralem sobie Monster Garage nastepnie patcha tak jak pisaliscie wczesniej.
Ale niestety gierka ma zastuj w momecie, gdy przeleca oczywiscie cale intra. Zaczyna grac muzyczka, w tle pokazuje mi sie glowna stonka gry (to sa chyba drzwi garazu :)) I zonk..:roll: po jakims czasie wyskakuje do windowsa i blad. Tym samym zmienia mi rozdzielczosc.
Pozostaje mi tylko ponowne uruchomienie wina :?
Jak rozwiazac ten konflikt... :?:
Wlasnie wgralem sobie Monster Garage nastepnie patcha tak jak pisaliscie wczesniej.
Ale niestety gierka ma zastuj w momecie, gdy przeleca oczywiscie cale intra. Zaczyna grac muzyczka, w tle pokazuje mi sie glowna stonka gry (to sa chyba drzwi garazu :)) I zonk..:roll: po jakims czasie wyskakuje do windowsa i blad. Tym samym zmienia mi rozdzielczosc.
Pozostaje mi tylko ponowne uruchomienie wina :?
Jak rozwiazac ten konflikt... :?:
My wszystko wiemy.Linka nie podalismy bo nie szukalismy.
Aligator jak zwykle czuwa.
Aligator jak zwykle czuwa.
Władza czuwa i ostrzega :mrgreen: :lol:
Potrzebujesz cracka ktory bedzie spachowany.
Znalezc o ile istnieje takowy do tej gry musisz sam.
Znalezc o ile istnieje takowy do tej gry musisz sam.
patcha juz mam ale jest inny problem jak zaintsaluje gre potem ja z crack'uje to sie nieda zaisntalowac patcha, a jak napierw po instalacji MG zainstaluje patcha chce grac rzuca sie to abym wlozyl plyte czyli crackuje i wtedy jakis blad wyskakuje pomocyyyyyyyyyyyy!! :wink:
Z interneta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Goglarka RULEZ http://www.google.com/search?q=monster+garage+patch+1.03&sourceid=opera&num=0&ie=utf–8&oe=utf–8
Goglarka RULEZ http://www.google.com/search?q=monster+garage+patch+1.03&sourceid=opera&num=0&ie=utf–8&oe=utf–8
skad mozna go sciagnac??
Ścignij sobie patcha 1.03 i po kłopocie :D
jesli niemasz nic ciekawego do powiedzenia, to nie pisz nicAnonymous:nausz szie piszacz
wez sie odczep nie moja wina ze mam wszytskimozliwe orzeczenia :roll:
nausz szie piszacz
Strona 1 / 1