Monitorowanie Klawiatury ...

Witam :)

Czy ktoś z Was zna (ma) jakiś programik, który pracuje w tle i monitoruje (zapisuje do pliku) wszystko to, w co klikamy na klawiaturze ???

Jest to dla mnie bardzo waźne... Prosze o pomoc...

Odpowiedzi: 5

waźniejsze jest raczej to, źe za pomocą takiego programu chcesz odczytywać informacje, które zostały napisane przez kogoś innego. Bo nie wierzę, źe chcesz sam siebie "monitorować" :wink:

Nie mam nic przeciwko, gdyby program ten przed rozpoczęciem zapisywania informacji wyświetlił jakąś informację o tym, źe to robi i uzaleźnił rozpoczęcie pracy od zaakceptoawania tego przez osobę "monitorowaną"

Samego szpiegowania, podłuchiwania, itd itp tu NIE POPIERAMY

Topic zamykam, wszelkie reklamacje proszę składać administratorom :mrgreen:
The_judge
Dodano
29.08.2004 16:15:12
Hymm no dlatego ze jak pujdziesz do kolegi i logujesz sie u niego na poczte to on zna juz twoje ID i haslo wiec nic nie sotj mu na przeszkodzie by zrujnowac Tybie opinie :wink: Zapewne dlatego jest to NIELEGALNE :!: Wiem bo sam juz tak wpadlem ale z gra :D sieciowa
Ukey
Dodano
29.08.2004 15:06:34
a dlaczego nielegalne???? Nie rozumiem czytałem regulamin chyba cos z niego zrozumiałem chociaź z tymi regulaminami bywa cięźko przynajmniej w moim wypadku soft jk kaźdy inny jeszcze w 100% darmowy więc co tu jest nielegalnego?>?
loookasz
Dodano
29.08.2004 14:04:33
Bobi_robert:
moze i wazne ale nielegalne i tutaj nie linkujemy do tego typu softu

Dokładnie, a dlaczego to juź kiedyś EL NINO opisał w dziale bezpieczeństwo, więc tam odsyłam
Anonymous
Dodano
29.08.2004 11:31:36
moze i wazne ale nielegalne i tutaj nie linkujemy do tego typu softu
Bobi
Dodano
29.08.2004 10:37:19
Pablo_NFG
Dodano:
29.08.2004 03:34:31
Komentarzy:
5