monitor plug and play i drukarka
Mam monitor z funkcja plug and play (flatron F7ooP LG)Dzieki tej funkcji istnieje mozliwosc podlaczenia drukarki ; skanera i innych podobnych hardware . Problem polega na tym iz drukarka jest podlaczona do monitora (za pomoca wejscia USB) ale jej nie wykrywa .Co powinienem zrobic . Prosze o pomoc! :?
Ps:Drukarka Canon i 350 ––Czy jest taka mozliwosc ze drukarka ta nie wspolpracuje z funkcja plug and play??
Ps:Drukarka Canon i 350 ––Czy jest taka mozliwosc ze drukarka ta nie wspolpracuje z funkcja plug and play??
Odpowiedzi: 1
Coś Ci się chyba pomyliło w monitorze moźe masz rozdzielacz(hub) USB,który powinien być najpierw podłączony kablem USB do kompa i zainstalowany,a dopiero ewentualnie moźesz podpiąć do monitora drukarke i ją zainstalować.
Od kiedy to drukarke podpina się do monitora,podepnij bezpośrednio do gniazda USB kompa,chyba źe nie masz wolnych gniazd USB w kompie to moźesz uźyć rozdzielacza USB(huba) w monitorze.
Poczytaj dokładnie specyfikacje monitora.
Mam monitor z funkcja plug and play – teraz wszystkie urządzenia do kompa obsługują tą technologie.
Od kiedy to drukarke podpina się do monitora,podepnij bezpośrednio do gniazda USB kompa,chyba źe nie masz wolnych gniazd USB w kompie to moźesz uźyć rozdzielacza USB(huba) w monitorze.
Poczytaj dokładnie specyfikacje monitora.
Mam monitor z funkcja plug and play – teraz wszystkie urządzenia do kompa obsługują tą technologie.
Strona 1 / 1