Monitor LG Flatron F 700P czy mozna...?
Czy moźna wymusić odswiezanie w sterownikach karty.włanczałac obcje w korcie grafiki DDC mam mniejsze odświerzanie monitora a jak jo wyłoncze i wymusze oświerzanie Hz so róźnice.
Odpowiedzi: 6
A ja do tego nie uzywam zadnych ATI Hydr... i czego tam jeszce. Wystarczy troche cierpliwosci, logicznego myslenia i regulacja na samym monitorze polozenia i wygladu obrazu daje bardzo dobry efekt. Idealnie nigdy nie bedzie bo to CRT i geometri idealnej nie ustawisz
A ja do tego nie uzywam zadnych ATI Hydr... i czego tam jeszce. Wystarczy troche cierpliwosci, logicznego myslenia i regulacja na samym monitorze polozenia i wygladu obrazu daje bardzo dobry efekt. Idealnie nigdy nie bedzie bo to CRT i geometri idealnej nie ustawisz
Da sie tak ustawi obraź monitora by był idealnie równy, uźywam (Ati)hydriwizion ale itak obraz mam troche koślawy,przypominającego troche walca
jak ustawić ekran by obraz niebył tak pofalowany po bokach bo nie moge ustawic go idealnie równo. wiem ze to nie na temat ale wiąźe sie z tym tematem gdzie ściągnoc dobre sterowniki do redeona 9200 series bo kurna miałem kiedyś dobre ale po formacie nie moge je odnaleźć w necie a dodawały +15 do odświerzania
To pozostane przy 85Hz
Ja mam ten monitor i przy odswiezaniu 100Hz (ale nie pamietam rozdzielczosci) dziala dobrze ale po pewnym czasie sie wylancza (np w grach ) ale czemu to ja niewiem :D . Ale juz odswiezanie 120Hz powoduje wylonczenie sie monitora wiec najlepiej pracowac na rozdzielczosci 85Hz i obojetnie jaka rozdzielczosc (ale im wieksza tym odswierzanie mniejsze)
Strona 1 / 1