Monitor LCD nie włącza sie tylko mryga
Czesc wszystkim! Mam problem z monitorem LCD Philips...Czasami nie chce sie wlaczac i tylko mryga czarny obraz..nie wiem czy to wina kabla zasilajacego czy monitora bo gdy podlączam kabel zasilajacy do mojego starego monitora tez Philips to tez nie dziala i jest czarny obraz mimo ze lampka kontrolna sie swieci...Dzieki za wszelka pomoc !
Odpowiedzi: 9
ssj:Na szczescie jest na gwarancji jeszcze ,ale Phiplips chyba nie ma Door To Door :? Przynajmneij nic na karcie gwarancyjnej o tym nie ma
Samsung teź nie , ale zadzwoniłem na nr tel podany na stronie Samsunga, gość wysłuchał co miałem do powiedzenia, i przysłał Kuriera po sprzęt , musiałem tylko dowód zakupu/ksero i gwarancję do pudła orginalnego zapakować i to wsio.
Na szczescie jest na gwarancji jeszcze ,ale Phiplips chyba nie ma Door To Door :? Przynajmneij nic na karcie gwarancyjnej o tym nie ma
Tak na mojego nosa to przetwornica w zasilaczu siadła.
Jak na gwarancji to pól biedy.
skad wiem ? podobny problem miałem u siebie, ale nawet się z chałupy nie ruszyłem jak door to door to nie mają wyjścia przyjechli zabrali, naprawili, przywieźli.
Tak powinno być w kaźdym ban... tfu serwisie – całość 11 dni trwała. Jaka firma? Samsung Electronics Poland,
dobrze źe miałem starego CRT
Jak na gwarancji to pól biedy.
skad wiem ? podobny problem miałem u siebie, ale nawet się z chałupy nie ruszyłem jak door to door to nie mają wyjścia przyjechli zabrali, naprawili, przywieźli.
Tak powinno być w kaźdym ban... tfu serwisie – całość 11 dni trwała. Jaka firma? Samsung Electronics Poland,
dobrze źe miałem starego CRT
Niestety chyba masz racje...trzeba bedzie serwis odwiedzic ciekawe tylko za ile mi go oddadza z powrotem :?
Damianos:Miałem to samo i monitor poszedł do naprawy. Nie pamiętam juź co wysiadło ale na 100% to wina monitora.
Miałem to samo i monitor poszedł do naprawy. Nie pamiętam juź co wysiadło ale na 100% to wina monitora.
niestety to nie karta:(
Chodzi mi o osadzenie karty grafiki w gniezdzie plyty glownej. Dla pewnosci wyjmij karte, wyczysc dokladnie z kurzu i karte i gniazdo (plyte rowniez), przeczysc zlacze karty.
Mozesz rowniez sprawdzic monitor u kolegi – jesli bedzie chodzil, winna jest grafika.
Mozesz rowniez sprawdzic monitor u kolegi – jesli bedzie chodzil, winna jest grafika.
Karta tak. Chodzi o samo podlaczenie do sieci. Gdy np podłaczam monitor do innego gniazdka tez sie takk dzieje czyli monitor mryga zamiast pokazac zanapis ze np nie wykryto kabla do kompa..tylko mryga ...
Karta grafiki OK ? Dobrze osadzona w gniezdzie ?
Strona 1 / 1