monitor LCD, jaki zasilacz??????
Witam wszystkich serdecznie, przedstawiam mój problem:
sprawa dotyczy monitora LCD, którego mam od dziś. Wszystko wygląda ok, tylko problem w tym, źe brakuje mi zasilacza(tzn. nie ma zasilania do tego monitora, tylko kabel sygnałowy). Wrzucam fotki, które mogą pomóc wszystkim. Moim pytaniem jest: JAKI ZASILACZ POTRZEBUJE DO MONITORA?
z góry sorki za moją głupote, ale ja niezorientowany jestem w tych tematach, byłbym bardzo wdźięczny jakby ktoś np. zarzucił linkiem na allegro itp :)
sprawa dotyczy monitora LCD, którego mam od dziś. Wszystko wygląda ok, tylko problem w tym, źe brakuje mi zasilacza(tzn. nie ma zasilania do tego monitora, tylko kabel sygnałowy). Wrzucam fotki, które mogą pomóc wszystkim. Moim pytaniem jest: JAKI ZASILACZ POTRZEBUJE DO MONITORA?
z góry sorki za moją głupote, ale ja niezorientowany jestem w tych tematach, byłbym bardzo wdźięczny jakby ktoś np. zarzucił linkiem na allegro itp :)
Odpowiedzi: 5
Spoko, na zdjeciu jest kilka danych, ale nie kompletne. Wiadomo jaki powinien byc prad wejsciowy, ale nie ma tam wzmianki na temat wyjsciowego, jedynie amperaz 4A a przydalo by sie jeszcze wiedziec ile V. Poszukaj na allegro zasilaczy do LCD.
Nie wystarczy to co podałem, czyli napięcie, częstotliwość?
Podaj te dane, bo jakoś nie zauwaźyłem takowych wcześniej, nawet na fotkach. Modelu monitora w necie takźe próźno szukać, chyba źe ktoś zna język tradycyjny chiński lub ichny tajwański.
markę i typ monitora.
Czy to jest konieczne?? Nie wystarczy to co podałem, czyli napięcie, częstotliwość? Ja jestem kompletny laik, dlatego pytam...
Jakiej firmy jest monitor to nie jest napisane, ale czy to takie waźne źeby podać typ zasilania?
Dorszu:widze źe Cie lepsi się chyba obrazili za spam(mój a jakźe) a Ci słabsi nie dają moźe rady, nie wiem
Zapomniałeś o tych, którzy po złączu potrafią rozpoznać markę i typ monitora.
widze źe Cie lepsi się chyba obrazili za spam(mój a jakźe) a Ci słabsi nie dają moźe rady, nie wiem
w kaźdym razie proponuje moderatorom albo administratorom usunąć temat, bo po co komu taki jak nie ma w Nim źadnych odpowiedzi??
w kaźdym razie proponuje moderatorom albo administratorom usunąć temat, bo po co komu taki jak nie ma w Nim źadnych odpowiedzi??
Strona 1 / 1