Monitor LCD do 800zł
Witam, zamierzam kupić sobie monitor LCD, ale nie bardzo znam się na wyborze sprzętu tego rodzaju. Najlepiej jakby przekątna monitora wynosiła minimum 19'' a cena nie przekraczała 800zł (albo przekraczała ją nieznacznie). Jakie firmy i modele są warte uwagi?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
Dzięki za pomoc. Mam nadzieję, że znajde coś dla siebie - trzeba tylko trochę poczytać bo nie codziennie kupuje się monitor a zmiany zachodzą z ogromną prędkością. Stronka jest świetna dla ludzi którzy nie wiedzą czego chcą ;P
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Samsung jest jednym z trzech najbardziej renomowanych producentów matryc LCD obecnie. Przed zakupem doradzam odwiedzenie stronki www.mva.pl celem wzmocnienia się teoretycznego. Na tej stronie jest link do forum MVA, a tam są opinie userów i porady co kupić za xxx PLN. Powinieneś coś znaleźć dla siebie bez problemu.
Dzięki za odpowiedź, już myślałem, że nikt nie odpisze.
Jednak chciałbym wiedzieć jeszcze jedną rzecz. Jaki producent robi teraz najlepsze matryce lcd? Wiem, że im tańszy monitor tym gorsza jakość obrazu, ale wydaje mi się, że matryce samsunga są lepsze od np. viewsonica, a monitory są w podobnych cenach. Chyba, że się mylę, więc proszę o jakieś sprostowanie jeśli nie mam racji.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Ja mogę ci polecić Samsunga SyncMaster 940n.
Strona 1 / 1