Moje mysz zwariowała!!!
Czasami gdy kliknę lewym przyciskiem otwiera mi się menu podręczne. Ha, ale jak dam prawym to otwiera mi się... menu podręczne! Jednak gdy dam odświeź wszystko wraca do normy (na chwile). Co więcej muszę dać odświeź z menu wywołanego prawym a nie lewym kliknięciem! Cała ta patologia zachodzi tylko na pulpicie, a wiąze się z nią takźe to, źe nie mogę przesuwać ikon (chyba, źe dam odswieź to mam pare sekund spokoju). Gdy natomiast dam "crtl+alt+del" to widze okrojone okienko task menadźera... Nie mogę go nawet normalnie zamknąć (nie ma x)i widzę tylko zakładkę z aplikacjami (innych nie ma. Przeinstalowywałem Windowsa ale nic to nie dało. Podejrzewam, źe to jakiś programik ściągnięty z netu jest przyczyną tego całego badźiewia. Pomocy!!!
Odpowiedzi: 6
Nie wiem jaką masz grafikę ale mój znajomy ma tak na Viperze V770 a drugi na Viperze V550. Moźe to czysty przypadek, a moźe sterowniki do grafy.
Teź miałem podobny problem , źuciłem myszką parę razy :) i wszystko gra....
ja robie podobnie i zawsze skutkuje :PPawek:Tak czasami się dzieje. Trzeba wtedy "na chama" ponaciskac po kilkanascie razy oba klawisze na przemian i powinno wrócić do normalności na jakiś czas :wink:
Miałem tak kiedyś w Win 98 i tak sobie radziłem z tym problemem
Tak czasami się dzieje. Trzeba wtedy "na chama" ponaciskac po kilkanascie razy oba klawisze na przemian i powinno wrócić do normalności na jakiś czas :wink:
Kliknij obramowanie task menagera dwókrotnie, a powróci do normalności.
Co do myszki: to co to za myszka, jakich sterowników do niej uźywasz. Jeźeli firmowych to przeinstaluj je. Lub wogóle odinstaluj i działaj na systemowych.
Co do myszki: to co to za myszka, jakich sterowników do niej uźywasz. Jeźeli firmowych to przeinstaluj je. Lub wogóle odinstaluj i działaj na systemowych.
Mam PC–cillin'a, co chwile go uaktualniam sprawdzałem teź wszystkie dyski. Co więcej dysk formatowałem pare dni temu...
Strona 1 / 1