Moje Imię i Nazwisko
Czesc,
Pierwszy post a wiec witam wszystkich znawcow i nie tylko. Mam wlasciwie nie problem tylko pytanie. Tamat podobny zakladalem kiedys na innym forum pc ale mi niestety nikt nie mogl pomoc. Chodzi o to ze jezeli wchodze na wlasciwosci jakiegos pliku word--->podsumowanie---->zaawansowane to w miejscu pochodzenie---->autor widnieje moje prawdziwe imie i nazwisko. Wszystko bylo by ok gdybym przy instalowaniu wlasnie te dane podal ale bylo zupelnie inaczej bo wpisalem sobie wymyslone dane. Skad to sie tam wzielo i ewentualnie jak to zmienic. Aha mam offica XP . Dzieki z gory, mam nadzieje ze ktos mi jest w stanie pomoc.
Odpowiedzi: 1
tubart:. Wszystko bylo by ok gdybym przy instalowaniu wlasnie te dane podal ale bylo zupelnie inaczej bo wpisalem sobie wymyslone dane.
A co masz wpisane we właściwościach systemu , zakładka ogólne?
Jeśli Twoje imię i nazwisko , to sam sobie odpowiedz skąd się wzięło i przypomnij sobie co wpisywałeś instalując system .
Należy pamiętać że zarówno system XP jaki i OfficeXP wspólne źródło mają i integrują się wzajemnie
Pewnie oto chodzi <a href="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=144e54ed-d43e-42ca-bc7b-5446d34e5360&DisplayLang=pl" target="_blank" title="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=144e54ed-d43e-42ca-bc7b-5446d34e5360&DisplayLang=pl">Dodatek pakietu Office 2003/XP: Usuwanie ukrytych danych</a> <BR><font face="Lucida Console" size="2">Typy danych usuwanych przez dodatek<br /><br />Następujące typy danych są usuwane automatycznie.<br />Komentarze.<br />Poprzedni autorzy i edytorzy.<br />Nazwisko użytkownika.<br />Podsumowanie informacji osobistych.<br />Znaczniki poprawek. Narzędzie akceptuje wszystkie poprawki określone w dokumencie. W wyniku tego zawartość dokumentu odpowiada widokowi Znaczniki pokazane w wersji końcowej na pasku narzędzi Recenzja.<br />Usunięty tekst. Te dane są usuwane automatycznie.<br />Wersje.<br />Makra języka VB. Opisy i komentarze są usuwane z modułów.<br />Numer identyfikacyjny używany do identyfikowania dokumentu na potrzeby scalania zmian z powrotem do oryginalnego dokumentu.<br />Listy wysyłkowe.<br />Nagłówki wiadomości e-mail.<br />Komentarze do scenariuszy<br />Unikatowe identyfikatory (tylko w przypadku dokumentów pakietu Office 97).<br /><br />Uwaga Narzędzie Usuwanie ukrytych danych włącza również funkcję usuwania informacji osobistych aplikacji. Aby uzyskać więcej informacji o tej funkcji, wyszukaj ciąg „usuwanie informacji osobistych” w Pomocy aplikacji.</font><BR><BR>