Moja myszka szaleje ;–)
witam
myszka – a4tech najprostrza jaka moze byc dzialala przez 4 lata wiec to nie w niej problem
po zainstalowaniu sp2 mam najwiekszy schemat jaki widzialem na kompie moj kursor jezdzi po ekranie jak nie ruszam myszka, przez chwile
Ktoś ma jakiś pomysł – to nie źaden trojan bo sprawdziłem
myszka – a4tech najprostrza jaka moze byc dzialala przez 4 lata wiec to nie w niej problem
po zainstalowaniu sp2 mam najwiekszy schemat jaki widzialem na kompie moj kursor jezdzi po ekranie jak nie ruszam myszka, przez chwile
Ktoś ma jakiś pomysł – to nie źaden trojan bo sprawdziłem
Odpowiedzi: 3
Że nie miała to pewnie znaczyć nie musi, źe A4Tech ich nie wydaje.
Zaś co do googli – gwarantuję, źe dybyś "wrzucił' w nie szalejąego po instalacji sp2 gryzonia to byś coś znalazł.
Zaś co do googli – gwarantuję, źe dybyś "wrzucił' w nie szalejąego po instalacji sp2 gryzonia to byś coś znalazł.
no dobra rada nie jest zla ;–) pono sterowniki rabi powiada tylko ze ta myszka nigdy sterow nie miala ;–)
no ale poszukam w archiwum rozwiazania, dobrze ze nie zostalem skierowany na www.google.com bo juz i takie porady sie zdarzaly thx
no ale poszukam w archiwum rozwiazania, dobrze ze nie zostalem skierowany na www.google.com bo juz i takie porady sie zdarzaly thx
Ja mam pomysł – popatrz w archiwum – będzi Ci raźniej, źe nie jesteś jedyny.
Pono pomagają najnowsze sterowniki.
Pono pomagają najnowsze sterowniki.
Strona 1 / 1