Moja konfiguracja a w miare komfortowa praca na Win 7

Witam, zdaję sobie sprawę, że ten temat w innej formie był napewno wiele razy wałkowany, ale interesuje mnie konkretna opinia odnośnie mojego sprzętu, ponieważ bardzo długo się przymierzałem do siódemki a teraz mam dylemat. Moja konfiguracja to: AMD Athlon XP 3500+ 2.2 GHz Płyta główna: Asus A8N-LA (Nagami2) NVIDIA GeForce 6150 LE (zintegrowana) 1GB DDR SDRAM HDD 200 GB Pytanie brzmi: Czy instalując Win7 zamiast Xp nie popełniam błędu oraz czy takowa konfiguracja pozwoli mi na komfortową pracę przy korzystaniu z internetu i multimediach. Czy ktoś o podobnej konfiguracji ma Win7 i czy w miarę komfortowo mu się pracuje? (bez przycinania, braku pamięci, długiego wczytywania programów) przy podstawowych zadaniach wykonywanych w tym systemie? Z góry dziękuję za wszelkie opinie i rady :)

Odpowiedzi: 2

W związku z brakiem problemu, przenoszę wątek do działu dyskusji. A na przyszłość proszę o lepsze dobieranie działów.
XanTyp
Dodano
01.03.2010 22:39:12
Microsoft wydał programik, który sprawdzi twój sprzęt pod kątem gotowości na Windows 7. http://www.microsoft.com/Windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx Co do szybkości działania to rzecz gustu, a o gustach jak wiadomo nie dyskutuje się Zawsze możesz ściągnąć 90-dniowego triala i przetestować. O ile się nie mylę opis był w tym serwisie.
piotrteo
Dodano
01.03.2010 19:46:05
koziolk3
Dodano:
01.03.2010 13:25:50
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1